Frigiderele inteligente Samsung Family Hub prinse cu minciuna!

75
Samsung Family Hub
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Frigiderele inteligente Samsung Family Hub sunt dotate cu cele mai noi tehnologii, multe incredibile și greu de imaginat în urmă cu câțiva ani, în era frigiderelor clasice. Seria Samsung Family Hub îți menține alimentele reci, distribuie apă purificată și au un ecran mare pe una dintre ușile sale. Acest ecran înseamnă că frigiderul inteligent Samsung poate fi folosit ca un ecran de televizor. Ecranul vă permite să redați muzică, să vă uitați la televizor, să navigați pe internet și să preluați apeluri telefonice. Dar, tehnologia mai dă și rateuri!

Recent câteva astfel de televizoare Samsung Family Hub i-au avertizat în mod eronat pe utilizatori că serviciul său gratuit de televiziune se încheie. Potrivit site-ului Theverge, un proprietar din SUA al unui frigider Samsung Family Hub a declarat că ”o notificare pe frigiderul Samsung Family Hub mi-a spus că funcția mea preferată dispare. Nu, nu era vorba că nu mai face cuburi de gheață și nu mai răcește. Frigiderul mi-a spus că nu voi mai putea viziona Samsung TV Plus pe ecranul său încorporat.”

Anunțul pe ecranul de pe frigider a continuat. “Vă mulțumim că folosiți serviciul Samsung TV Plus. După actualizarea software-ului programată pentru iunie 2024, Samsung TV Plus va fi disponibil numai în teritoriile mexicane. Vă rugăm să rețineți că aceasta este politica Samsung TV Plus, iar utilizarea serviciului poate fi restricționată dacă doriți să-l utilizați în afara teritoriilor mexicane. Mulțumesc.” Și, deși s-a dovedit a nu fi cazul, întâmplarea evidențiază cât de precare pot fi caracteristicile aparatelor inteligente.

Utilizatorul de mai sus nu a fost singurul care a primit acest mesaj. Forumul comunității Samsung a primit mai multe reclamații de la oameni care se plângeau de această situație. Mulți s-au întrebat dacă acesta a fost sfârșitul Samsung TV Plus peste tot sau doar pe frigiderele mai vechi. Unii aveau astfel de frigidere din 2019.

Din câte se pare notificarea a fost trimisă din greșeală. „Samsung nu va elimina Samsung TV Plus de pe piața din SUA”, a confirmat purtătorul de cuvânt al Samsung, Chris Langlois, pentru TheVerge. „Notificarea a fost trimisă din greșeală și o rectificare va fi trimisă.” A doua mai mulți utilizatori au primit corecția de rigoare. Li s-a spus să ignore notificarea prealabilă și că Samsung TV Plus va rămâne pe frigidere. Cu toate acestea, a inclus și o notă conform căreia TV Plus poate fi „restricționat” dacă utilizați Family Hub în afara SUA. Deci este ceva care se schimbă.

FAST – Free advertising supported streaming television sau Televiziune în flux cu publicitate gratuită. Este ceva între televiziunea prin cablu și streamingul pe bază de abonament. Este o industrie uriașă de mai multe miliarde de dolari.

Samsung TV Plus este serviciul FAST de la Samsung care a devenit din ce în ce mai bun de la lansare în 2015. Este disponibil în mai multe țări pe televizoare inteligente Samsung (lansate după 2016), frigidere Family Hub, monitoare inteligente, dispozitive Galaxy și web. Oferă sute de canale TV în direct cu știri, sport și o mulțime de canale clasice și totul este gratuit.

Cu toate acestea, deși această funcție nu dispare, acesta este un alt avertisment că dispozitivele conectate la internet pot să facă și probleme. Da, mai pot și minți din când în când și nu poți face nimic în privința asta.