Frigiderele Samsung Bespoke „Cel mai bun – Sehr gut” în Germania

308
Frigiderele Samsung Bespoke Cel mai bun Sehr gut din Germania
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

În septembrie, Stiftung Warentest (StiWa) a evaluat un total de 10 modele de frigidere cu congelator vândute în Germania. Două dintre acestea au fost frigiderele Samsung Bespoke (RL38A776ASR, RB38A7B6AS9) care au jos congelator și sus frigider. Au fost singurele modele din evaluare care au primit un rating „Foarte bun – Sehr gut” în rezultatele evaluării cuprinzătoare.

Inclusiv acest rezultat, Samsung Electronics a atins primul loc pentru al treilea an consecutiv în evaluarea frigiderelor cu congelator superior și inferior realizată de StiWa în fiecare an. Produsele congelate de sus și de jos sunt tipul de frigider cel mai preferat de consumatorii europeni, reprezentând aproximativ 70% din frigiderele Samsung vândute pe piața europeană.

StiWa, efectuează în fiecare an peste 200 de teste comparative de produse din aproape toate domeniile vieții. Produsele pentru testare sunt achiziționate anonim în magazine și nu sunt furnizate de producători. Samsung Electronics a câștigat, de asemenea, primul loc în evaluarea Side by Side (SBS) de la StiWa în decembrie anul trecut, dovedind puterea produsului în toate tipurile majore de frigidere.

„Sehr gut” din Germania – frigiderele Samsung Bespoke

Frigiderele Samsung Bespoke, care s-au clasat pe locul 1 și 2 în această evaluare StiWa, au primit cel mai înalt rating în 6 categorii. Este vorba printre altele de despre performanța frigorifică, performanța congelatorului, eficiența energetică, stabilitatea temperaturii, zgomotul și răspunsul la defecțiuni, dintr-un total de 7 categorii de evaluare. La categoria de utilizare, a fost, de asemenea, premiat cu „Gut”, dovedindu-și competitivitatea tehnologică remarcabilă. Astfel frigiderele Samsung Bespoke au obținut cel mai mare punctaj dintre frigiderele Samsung (congelator jos și frigider sus), testate din 2018 până azi.

Stiftung Warentest este o organizație a consumatorilor din Germania care investighează și compară bunuri și servicii într-un mod imparțial. StiWa a fost fondată în 1964 în Republica Federală Germania și are sediul la Berlin.

Frigiderele cu congelator Samsung Bespoke pot fi folosite în funcție de stilul de viață al consumatorului. Ele sunt echipate cu funcția „Cool Select Plus” care poate fi schimbată în funcție de ingredientele depozitate în frigider. De asemenea, au tehnologia proprietară Samsung „Twin Cooling Plus” care menține alimentare mai proaspete. Frigiderele au și funcția „Metal Cooling”, care este excelentă pentru păstrarea aerului rece.

În plus, sunt fabricate cu tehnologia Samsung „Space Max”, potrivit SamsungNewsroom. În acest fel frigiderul păstrează aceeași dimensiune exterioară ca produsele existente, dar cu grosime redusă și capacitate internă crescută. Mai mult, au categoria A de eficiența consumului de energie conform standardelor europene, primind constant recenzii favorabile în Europa.