Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind „cele mai bune” în Europa

406
Frigiderele Samsung au fost evaluate ca fiind cele mai bune in Europa
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Frigiderele Samsung au fost clasate pe primul loc în evaluarea marilor reviste europene de profil din Germania, Suedia și Italia. Cea mai importantă revistă de consumatori din Germania, StiWA, a selectat frigiderul Samsung (modelul RL36R8739S9) drept numărul unu din 132 de modele. Au fost evaluate modelele de frigidere cu congelator sus sau jos.

Dintre cele șapte elemente de evaluare frigiderele Samsung au obținut cea mai înaltă clasă de „Seh Gut” în patru domenii. Au contat aici inclusiv performanțele frigorifice, siguranța temperaturii, eficiența energetică și detectarea defecțiunilor. Combina frigorifica super-premium Samsung RL36R8739S9 este foarte apreciată de consumatorii europeni, deoarece poate schimba temperatura compartimentul congelatorului după cum este necesar. Designul „Kitchen Fit” este aplicat combinei frigorifice Samsung pentru a crea un sentiment de unitate cu mobilierul de bucătărie.

Frigiderele Samsung apreciate în Suedia și Italia

Revista suedeză „Rad & Ron” a selectat frigiderul Samsung (RR40M7165WW) drept cel mai bun produs pentru al patrulea an consecutiv dintre 32 de modele din categoria frigider cu o ușă. Acest frigider Samsung, disponibil și în România, se află pe poziția numărul unu din anul 2018. Frigiderul a primit note excelente, mai ales în ceea ce privește performanța frigorifică și eficiența energetică.

Acest produs are un compresor invertor digital pentru a utiliza eficient energia. Modelul are funcții de răcire diferențiate, cum ar fi „răcire metalică” și „putere de răcire” și, utilizează un dongle Wi-Fi pentru a primi alarme în caz de deschidere a ușii. Frigiderul are și o funcție de control al temperaturii.

Rad & Ron este o revistă suedeză pentru consumatori publicată de Swedish Consumers. A fost fondată în 1958. Revista efectuează teste pe produse și servicii, adesea în colaborare cu alte reviste europene pentru consumatori.

Altroconsumo, o revistă de consumatori din Italia, a clasat frigiderul Samsung (RS68N8322S9) pe primul loc dintre cele nouă modele din categoria frigiderelor cu două uși. Modelul a fost considerat „Cel mai bun la testare” și „Cea mai bună achiziție”, conform SamsungNewsroom. „Best Test” este acordat produsului cu cel mai mare scor la testare, iar „Best Buy” este oferit produsului recomandat pentru cumpărare prin prisma raportului performanțe / preț. În Europa frigiderele Samsung sunt considerate cele mai bune.

Dintre cele nouă modele evaluate, frigiderul Samsung a primit cel mai mare rating de „5 Stars” în șase domenii. Sunt incluse aici viteza de răcire, viteza de refrigerare, siguranța temperaturii, temperatura recomandată, energia și zgomotul.

Acest produs are „Space Max” care maximizează spațiul de stocare intern prin reducerea la minimum a grosimii pereților frigiderului; și „Twin cooling”, pentru menține ingredientele alimentare mai proaspete prin instalarea de răcitoare separate în frigider și congelator.