Vânzările de frigidere Samsung au atins un nou record

1494

Samsung nu mai are nevoie de recomandări atunci când vine vorba de produse electronice. De la extraordinarele smartphone-uri la electrocasnice, gigantul high-tech este imbatabil. Din această categorie din urmă fac parte și gamele de frigidere Samsung.

Gigantul tech produce frigidere cu un design elegant, de o calitate impecabilă și foarte ușor de utilizat. Frigiderele Samsung au capacitate mare de stocare și inovații care nu se termină niciodată. Elementul de design, spre deosebire de alți producători, este un aspect al mărcii care se detașează de concurenți. Eficiența energetică, performanța și satisfacția clienților este pe primul loc în produsele Samsung.

Samsung Electronics a devenit cea mai mare companie electronică din lume în anul 2010, cu venituri de 133,78 miliarde de dolari. De la prima sa lansare de frigidere acum de 15 ani, Samsung a vândut peste 10 milioane de frigidere în peste 130 de țări. Are rețele de vânzări și unități de producție în 65 de țări ale lumii. Samsung se află pe primul loc în top 10 producători de frigidere.

Record de vânzări pentru Samsung în segmentul Cooling

Acum Samsung a stabilit un nou record de vânzări în sectorul produselor frigorifice. De la începutul anului 2019, Samsung a realizat vânzări record în segmentul Cooling în comparație cu anii precedenți. Cifrele actuale arată cât de puternice au vânzările companiei Samsung. Cu o creștere procentuală de două cifre, compania își mărește cota de piață în domeniul frigiderelor în 2019, până la nivelul de 16%.

Ceea ce poate fi numit primul frigider adevărat, cu compresor și compartiment de gheață, a fost creat și comercializat în SUA abia în anul 1922. Frigiderul avea un preț de 714 dolari în condițiile în care un Ford Model T – mașina la modă a timpului, avea un preț de 450 $!

Poziția Samsung în portofoliul de echipamente frigorifice este subliniată de vânzările sale de vârf pe primele trei luni din 2019. Quod erat demonstrandum – ce era de demonstrat s-a demonstrat: Produsele electrocasnice Samsung nu au concurent! Samsung a excelat mai ales în două mari categorii de produse „combinația frigider/congelator“ și „Side by Side“. Acest lucru este demonstrat, de exemplu, de linia de produse Samsung RS8000. Aceste produse frigider/congelator sunt adaptate consumatorului în ceea ce privește designul său atemporal, elegant, precum și în ceea ce privește tehnologia.

Sunt dotate cu Twin Cooling care vă asigură că nivelurile de umiditate din frigider și congelator sunt menținute la un nivel optim. Acest lucru ajută la menținerea mai proaspătă a alimentelor. De asemenea, absoarbe mirosurile alimentare din diferitele părți din aceste frigidere. Astfel tortul de lămâie nu va mirosi ca un sandwich cu ton.

Caracteristica Total No Frost pe frigiderele Samsung RS8000

Are distribuitor de apă și gheață prin turnarea apei răcite direct prin filtrul din ușă, astfel încât nu va trebui să deschideți ușa sau să lăsați un robinet să curgă mai mult timp pentru apă rece. Și, pentru zilele fierbinți, când doriți o băutură gustoasă și delicioasă, distribuitorul vă oferă și gheață cuburi sau zdrobită.

Caracteristica Total No Frost este pe linia de frigidere RS8000. Congelatorul/frigider rămâne întotdeauna la o temperatură uniformă, oprind acumularea de gheață și economisind timp și energie. Compresorul său digital de tip invertor funcționează și mai eficient, astfel încât consumă mai puțină energie, funcționează mai silențios și durează mai mult. Acesta este secretul frigiderelor Samsung. Conform NewsSamsung, frigiderele Samsung RS8000 au contribuit semnificativ la rezultatele obținute de gigantul tech.