Frigiderele Samsung cele mai bune în evaluarea StiWa din Germania

597
Frigiderele Samsung cele mai bune din Germania
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Frigiderele Samsung au fost recunoscute ca fiind cele mai bune frigidere din Germania. Cea mai mare organizație și fundație germane a consumatorilor din Germania, „StiWa” – Stiftung Warentest, a selectat produsele Samsung pe locurile 1, 2 și 3. Primele trei locuri au fost ocupate la categoria de frigidere cu un congelator în partea de jos.

Frigiderele cu un congelator sus sau jos sunt cele mai preferate tipuri de frigidere de către consumatorii europeni. Samsung Electronics este singurul brand coreean dintre cele 11 modele anunțate de StiWa, conform Samsung Newsroom. În acest domeniu, Samsung a depășit brandurile europene de electrocasnice pentru a ocupa primul loc pentru al doilea an consecutiv.

Frigiderele Samsung cele mai bune din Germania

Frigiderul Samsung (numărul de model RL41R7799SR) a ocupat primul loc și primit cea mai mare apreciere. A fost evaluat „Foarte bun” în categoriile de performanță frigorifică, performanță frigorifică și stabilitate la temperatură, dintre un total de șapte categorii de evaluare. În plus, a fost notat cu „Excelent” la eficiența energetică, utilizabilitate, zgomot și depanare. Frigiderul s-a clasat pe primul loc în performanța generală.

Acest frigider are 4 intervale de temperatură diferite, în funcție de ingredientele depozitate. În  congelator are (de la -15 la -23℃), la refrigerare (2℃), la slab înghețate (-1℃) și moi congelate (-5℃). De asemenea, funcția „Cool Select Plus”, poate fi utilizată eficient în funcție de stilul tău de viață. „Chef Zone” din compartimentul frigiderului folosește o tehnologie care menține temperatura în intervalul de ± 0,5°C față de 0 grade Celsius, pentru a stoca ingrediente greu de depozitat, cum ar fi carnea sau peștele.

Stiftung Warentest – StiWa, efectuează în fiecare an peste 200 de teste comparative de produse din aproape toate domeniile vieții de zi cu zi. Produsele pentru testare sunt achiziționate anonim în magazine și nu sunt furnizate de producători.

În plus, „sistemul de răcire independent – Twin Cooling Plus” de la Samsung și „placa de răcire metalică” din interiorul frigiderului mențin alimentele mai proaspete și sporesc eficiența energetică. Acest produs este bine primit datorită tehnologiei sale „Space Max Pro”. Aceasta utilizează un compresor invertor și o izolație mai subțire, capacitatea internă fiind mai mare în comparație cu produsele existente cu aceeași dimensiune externă.

Frigiderele care au ocupat locul 2 (numărul de model RL38T776CB1) și locul 3 (RL38T775CSR) au primit evaluarea „Excelent”. Acest calificativ a fost acordat pentru performanțele frigorifice și stabilitatea temperaturii pentru frigiderul de pe locul doi. Modelul de pe locul trei a primit „Excelent” pentru performanțe frigorifice și consum de energie, utilizabilitate, zgomot și depanare.