Frigiderul Samsung Bespoke ales „Produsul Anului 2021” în Polonia

251
Frigiderul Samsung Bespoke ales Produsul Anului 2021 in Polonia
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Frigiderul modular Samsung Bespoke a deschis un nou capitol în personalizarea aparatelor electrocasnice. Încă de la lansare s-a bucurat de foarte multe aprecieri din partea publicului și este foarte bine vândut pe piețele globale. Acum frigiderul Samsung Bespoke a fost ales „Produsul anului 2021”  în Polonia.

Frigiderul Samsung Bespoke a fost ales cel mai bun în categoria „Aparate electrocasnice mari” în sondajul portalului Benchmark.pl. Voturile utilizatorilor au fost decisive pentru alegerea câștigătorului, conform SamsungNewsroom. „Produsul Anului 2021” este un plebiscit al cititorilor portalului Benchmark.pl pentru cele mai bune produse din ultimul an. În cadrul ediției din acest an, frigiderul Samsung Bespoke a câștigat la categoria „Electrocasnice mari”.

Frigiderul Samsung Bespoke – Frumusețe și tehnologie

Frigiderele inovatoare din seria Bespoke au panouri externe detașabile. Datorită acestui lucru seria Bespoke oferă utilizatorilor posibilități nelimitate de personalizare. Panourile frontale sunt disponibile în culori standard, cum ar fi negru, alb, bej și mai multe culori de designer – lavandă, piersică, bleumarin sau albastru. Există, de asemenea, mai multe opțiuni de finisare din care puteți alege, cum ar fi sticlă satinată, sticlă transparentă sau metal. Frigiderul Samsung Bespoke se va potrivi perfect în interior în orice stil sau, dimpotrivă, îl va îmbogăți cu o culoare originală, adăugând caracter și unicitate spațiului.

Odată cu nevoile și obiceiurile în schimbare ale membrilor gospodăriei, spațiul de locuit se schimbă permanent. Odată cu această schimbare evoluează și modelul de frigider Samsung Bespoke, care joacă rolul principal în fiecare bucătărie. Frigiderul Samsung Bespoke permite si personalizarea spațiului interior. De-a lungul timpului, putem adăuga mai multe module Bespoke și putem ajusta funcțiile acestora la cerințele noastre.

Primul frigider electric a fost inventat de General Electric în 1927. A fost numit „Monitor-Top” datorită asemănării sale cu turela tunurile de pe vasul de război USS Monitor din anii 1860. A costat ~520$ (aproximativ 7.000$ în prezent).

Prin simpla apăsare a unui buton, putem schimba congelatorul în frigider și aranja liber spațiul din frigider astfel încât toate produsele depozitate să aibă condiții optime și să rămână proaspete mai mult timp. Frigiderele Bespoke impresionează nu numai prin design, ci și prin funcționalitate, confortul de utilizare, flexibilitatea soluțiilor propuse și numeroasele tehnologii inovatoare. Seria de frigidere Bespoke a fost lansată de Samsung și în România.

Frigiderele la comandă Bespoke îndeplinesc cerințele Comisiei Europene prin certificatul de eficiență energetică conform clasificării actuale, aplicat din martie 2021. Sunt printre puținele de pe piață care au clasele energetice A și B și au, de asemenea, Clasa C.