Videoclip cu un frumos, elegant și puternic Samsung Galaxy Fold

1034

Samsung tocmai a publicat un videoclip pe YouTube, oferindu-ne o imagine mai apropiată cu Galaxy Fold. Videoclip-ul de patru minute prezintă smartphone-ul pliabil Galaxy Fold în toată splendoarea sa, din toate unghiurile posibile. Videoclip-ul, intitulat „Cunoașteți Galaxy Fold”, evidențiază în plus unele dintre caracteristicile anunțate anterior.

Samsung a lansat la evenimentul „Galaxy Unpacked 2019” din San Francisco un smartphone pliabil, foarte așteptat. Alături de acesta gigantul sud-coreean a prezentat și seria aniversară Galaxy S10. Au mai apărut în California și Galaxy Watch Active, Galaxy Fit și Galaxy Buds. Dar parcă cel așteptat cu sufletul la gură a fost pliantul Samsung Galaxy.

Puțin surprinși de ce a realizat Samsung, experții din domeniul telefoniei mobile, au început să privească altfel pe Galaxy Fold. O inovare inteligentă și o nouă formă de abordare a smartphone-urilor din ultimii ani, potrivit SamMobile. Câteva zile mai târziu, Samsung permite tuturor să se apropie de dispozitiv și să înțeleagă ce aduce acest nou factor de formă industriei smartphone-urilor.

Samsung Galaxy Fold o nouă tendință în domeniul telefoniei mobile

Videoclipul recent publicat evidențiază finisajul lucios, frumos și elegant al lui Galaxy Fold. Samsung Galaxy Fold vine în culorile Space Silver, Cosmos Black, Martian Green și Astro Blue. Când este îndoit, dispozitivul poate fi văzut lăsând un mic spațiu lângă balamale. Diferența ar trebui să fie pentru a proteja jumătățile ecranului pliabil de zgârierea reciprocă.

Samsung DeX (Desktop eXtension) este o stație compactă de andocare și împreună cu un mouse și o tastatură, poate fi utilizat foarte ușor pentru o experiență completă de desktop. Este compatibil cu Galaxy S10 și Galaxy Fold. Are două porturi USB pentru mouse și tastatură, un port HDMI pentru a se conecta la un monitor.

În videoclip vedem caracteristici precum încărcarea inversă fără fir – Power Share, suportul pentru Samsung DeX și continuitatea aplicațiilor între cele două afișaje. De asemenea, ne oferă o privire asupra a ceea ce se poate aștepta de la camerele foto triple din spate a pliantului. Galaxy Fold găzduiește în total 6 camere – trei în spate, două în interior și una pe copertă. Sistemul triplu de camere din spate poate fi accesat atât de pe afișajul exterior, cât și de la interior.

Samsung va expune Galaxy Fold la Mobile World Congress 2019 din Barcelona care începe săptămâna viitoare. Evenimentul începe la ora 10:00 ora României, luni, 25 februarie, 2019.