Funcția WhatsApp Business Directory lansată în mai multe țări

166
Funcția WhatsApp Business Directory
Sursa foto: via sammobile.com

WhatsApp Business a fost o soluție fructuoasă pentru multe companii de pe tot globul, în special pentru cele mai mici. Pentru a face și mai atractiv serviciul ca funcții, WhatsApp lansează o funcție de director de afaceri care va fi similară cu paginile galbene din trecut. Folosind WhatsApp Business Directory utilizatorii vor putea căuta orice companie pe care ar dori să o contacteze.

Funcția WhatsApp Business Directory a fost lansată momentan în cinci țări. Este vorba despre Brazilia, Columbia, Indonezia, Mexic și Marea Britanie. Potrivit Meta (Facebook), utilizatorii vor putea naviga pe companii pe categorii de afaceri, de exemplu, călătorii sau cumpărături. Astfel, companiile care sunt înregistrate pe platforma WhatsApp Business pot fi căutate direct și după numele lor.

WhatsApp Business Directory disponibilă pe Android și iOS

Companiile înscrise pe platforma Business vor apărea în director, în timp ce în Brazilia, WhatsApp Business Directory este deschis și pentru întreprinderile mici. Meta nu a lansat funcția din senin. A fost urmată de un test limitat pe care WhatsApp l-a efectuat în Sao Paulo, Brazilia, anul trecut. Aparent, funcția de director de afaceri WhatsApp este disponibilă numai pe Android în Brazilia, în timp ce este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS în alte țări.

Scopul final aici este să îl faceți astfel încât să puteți găsi, trimite mesaje și cumpăra de la o companie, totul în același chat WhatsApp”. A afirmat Directorul general al Meta, Mark Zuckerberg, potrivit colegilor notri de la SamMobile.

În lista Forbes 400 a celor mai bogați americani în 2022, Mark Zuckerberg s-a clasat pe locul 11, cu o avere de 57,7 miliarde USD. Este în scădere față de statutul său de al treilea cel mai bogat american în 2021, cu o avere de 134,5 miliarde USD.

Mai mult, WhatsApp Business Directory va face afacerile ușor de descoperit pe platformă și va crește numărul de clienți returnați pentru anumite afaceri. Brazilia este a doua cea mai mare piață pentru WhatsApp după India, cu peste 120 de milioane de utilizatori activi. Recent WhatsApp a lansat în program beta funcția Companion Mode. Cu aceasta puteți utiliza aplicația de mesagerie pe două telefoane.

Deocamdată, nu există informații de la Meta când această caracteristică va ajunge în SUA și pe mai multe piețe. Cu toate acestea, sursele dezvăluie că Meta intenționează să aducă WhatsApp Business Directory în întreaga lume.