Companion Mode în beta pe WhatsApp, puteți utilizați aplicația pe două telefoane

448
WhatsApp Companion Mode
Sursă foto: cincodias.elpais.com

WhatsApp testează în sfârșit funcția mult așteptată care permite utilizatorilor să conecteze două telefoane cu același număr. WhatsApp va adăuga funcția Companion Mode, funcție aflată și pe alte platforme de socializare concurente. Noul mod însoțitor pe Android permite utilizatorilor să conecteze un dispozitiv nou cu același cont aflat pe telefonul existent. Acest lucru înseamnă în esență că, în calitate de utilizator, puteți utiliza același cont WhatsApp cu același număr de telefon pe două dispozitive diferite în același timp.

Această caracteristică este una dintre cele mai solicitate și, de asemenea, cea mai așteptată caracteristică de pe platformă. Companii concurente, precum Telegram oferă deja acest lucru, iar WhatsApp, deținută de Meta, este acum în program beta cu funcția Companion.

Companion Mode pentru WhatsApp în program beta

Cu cea mai recentă versiune v2.22.24.18 beta pentru WhatsApp, unii utilizatori norocoși au primit o nouă funcție numită Companion Mode. Noua funcție le utilizatorilor să adauge un nou telefon ca dispozitiv secundar. Caracteristica a fost depistată de WABetainfo, via MySmartPrice și este acum disponibilă doar pentru un anumit set de utilizatori beta. Va fi foarte bine primită de utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy, cei mai numeroși care folosesc aplicația WhatsApp.

O actualizare beta recentă a adăugat și asistență Link la tablete, iar acum această ultimă versiune adaugă suport pentru telefon. Pentru a folosi noua funcție Companion, va trebui doar să atingeți pictograma de meniu și să selectați „Dispozitive conectate”. Aici, când funcția va fi activată, veți vedea „Conectați-vă cu telefonul”. Apoi aplicația vă va cere să scanați codul QR, la fel ca aplicația WhatsApp pentru Desktop.

Din 2022, WhatsApp este cea mai populară aplicație globală de mesagerie mobilă. WhatsApp are peste două miliarde de utilizatori activi lunar. A depășit WeChat și Facebook Messenger cu 1,2 respectiv 988 de milioane de utilizatori.

Odată ce conectați telefonul cu contul WhatsApp, conversațiile vor fi sincronizate pe ambele dispozitive. Cu toate acestea, este posibil ca unele funcții, cum ar fi locația Live, autocolante și emisiuni, să nu se sincronizeze. Puteți conecta până la patru dispozitive simultan și mai mult de două smartphone-uri la același cont WhatsApp.

După cum am scris mai sus, funcția este acum lansată numai pentru unii testeri beta. Ca de obicei, așteptăm să aibă loc o lansare mai largă a acesteia în zilele următoare. Recent am scris și despre funcția “Message yourself” că va fi disponibilă pe WhatsApp. Acum o vedeți pe telefon când trimiteți mesaje.