One UI 6.1 va aduce funcții AI interesante la Tastatura Samsung

196
One UI 6.1 va aduce functii AI interesante la Tastatura Samsung
Sursa foto: androidauthority.com

După actualizarea la interfața One UI 6.0 multe aplicații Samsung au fost îmbunătățite, inclusiv Tastatura Samsung. Se pare că Samsung va adăuga capabilități bazate pe inteligență artificială și la tastatura sa cu viitoarea interfață One UI 6.1. Tastatura Samsung în One UI 6.1 va oferi capabilități de ton și traducere. Capabilitățile de ton vă vor permite să modificați modul în care sună textul tastat. Funcționalitatea de traducere vă va permite să traduceți textul în aplicația pentru tastatură.

Interfața Samsung One UI 6.1 se conturează a fi destul de ambițioasă, cu o mulțime de funcții bazate pe inteligență artificială. Acum, se pare că până și tastatura telefoanelor Galaxy va beneficia de capabilitățile inteligenței artificiale. Potrivit AndroidAuthority, care citează o postare de le TechDroider pe X, Tastatura Samsung pe One UI 6.1 va oferi funcționalitate de ton. Acest lucru vă va permite să schimbați tonul pasajelor de text evidențiate. O captură de ecran sugerează că puteți selecta o varietate de tonuri dorite, inclusiv profesionale, ocazionale, postări sociale, politicoase și pline de spirit.

Acest lucru ar putea fi util pentru o varietate de scopuri. De exemplu, dacă nu sunteți o persoană care folosește des un limbaj profesional, dar trebuie să scrieți un e-mail oficial sau să trimiteți un mesaj text formal, AI-ul vă poate ajuta să faceți propozițiile să sune puțin mai profesional. Este de fapt destul de fain!

Conform informațiilor, o nouă pictogramă AI apare în bara tastaturii. Când o atingeți, apar două opțiuni, dintre care una este schimbarea tonului, iar cealaltă este traducerea. Prima indică faptul că acum veți profita de ajutorul AI pentru a seta tonul propozițiilor tastate. Există mai multe tonuri disponibile din care să alegeți cum să sune mesajul în funcție de destinatar.

Imaginați-vă asta: creați un e-mail rapid din mers și trebuie să setați tonul potrivit. Abilitatea de a alege cum să sune mesajul ar putea fi destul de utilă în afaceri sau probleme personale. Și să nu uităm de opțiunea de traducere instantanee – un lucru care, în multe privințe, a schimbat modul în care comunicăm și a deschis porțile către lumi cu totul noi.

Microsoft SwiftKey este o tastatură virtuală aplicație dezvoltată inițial de TouchType pentru dispozitive Android și iOS. A fost lansat pentru prima dată pentru Android în iulie 2010, urmat de o lansare pentru iOS în septembrie 2014.

Tastatura Samsung va oferi și funcționalitate de traducere. În acest fel nu mai trebuie să treceți între aplicația actuală Samsung și Google Translate. Totuși, Samsung Keyboard – Tastatura Samsung nu va fi prima aplicație care oferă aceste funcții. Gboard are deja funcționalitate de traducere, în timp ce Swiftkey de la Microsoft a lansat suport pentru tonuri în aprilie. Dar suntem bucuroși să vedem că Samsung ține pasul cu rivalii săi în acest sens.

Interfața Samsung One UI 6.1 în general aduce mai multe funcții inteligente. Potrivit informațiilor, software-ul Samsung bazat pe Android va oferi totul, de la imagini de fundal generate de AI și extindere a fotografiilor până la traduceri live în timpul apelurilor și tehnologie de izolare a vocii pentru apeluri.