Interfața Samsung One UI 6.1 va a aduce mai multe funcții AI

208
Interfata Samsung UI 6 1 pentru a aduce mai multe de functii AI
Sursa foto: via sammobile.com

După lansarea Chat GPT în decembrie anul trecut lumea este tot mai fascinată de inteligența artificială. Nu ne îndoim că AI va fi viitorul, iar telefoanele mobile nu pot sta departe de acest lucru, indiferent că sunt de la Apple, Xiaomi, Motorola sau alte companii producătoare de telefoane mobile. Și Samsung ține aproape, iar interfața Samsung One UI 6.1, printre altele, va a aduce mai multe funcții AI.

Săptămâna trecută, la Samsung Tech Day 2023, compania a vorbit și despre procesorul Exynos 2400. Viitorul procesor din seria Galaxy S24 va aduce performanțe AI cu 1.470% mai rapide. Se pare că gigantul tech sud-coreean își propune să utilizeze toate aceste capacități de performanță AI pentru a aduce o mulțime de noi funcții AI cu o versiune viitoare a software-ului său: One UI 6.1.

Samsung One UI 6.1 aduce mai multe funcții AI și Generative AI

Potrivit SamMobile, inteligența artificială va fi punctul central al actualizării viitoare Samsung One UI 6.1. O sursă de mare încredere, Ice Universe, a dezvăluit că One UI 6.1 va aduce o mulțime de noi funcții bazate pe inteligență artificială și va fi cea mai importantă actualizare AI a Samsung din istoria sa. Sursa a mai susținut că Samsung ar putea dezvălui un nou asistent vocal digital AI, mai capabil decât Bixby.

Se pare că seria Galaxy S24 se va concentra pe multe funcții bazate pe inteligență artificială. Mai mult, Samsung ar putea chiar să comercializeze seria Galaxy S24 ca telefon cu inteligență artificială. Deoarece Samsung a vorbit mult despre inteligența artificială generativă și despre capacitățile native text-to-image ale Exynos 2400, este posibil să vedem mai multe funcții AI Generative pe seria Galaxy S24.

Stephen Hawking, Bill Gates și Elon Musk și-au exprimat îngrijorarea cu privire la AI. Hawking a spus că „inteligența artificială ar putea însemna sfârșitul rasei umane„. Termenul Artificial Intelligence a fost creat în 1956 de John McCarthy.

Deși acestea nu sunt informații oficiale, toate lucrurile indică faptul că AI este punctul central de discuție pentru Galaxy S24 și Samsung One UI 6.1, care ar putea debuta la începutul anului viitor. După lansarea seriei Galaxy S24, actualizarea One UI 6.1 va fi probabil lansată pentru toate smartphone-urile și tabletele Galaxy eligibile.