Iată noile funcții pentru camere pe telefoanele Galaxy cu One UI 6!

258
Functii ale camerei Galaxy cu One UI 6
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a îmbunătățit constant camerele telefoanelor din 2010, când a introdus prima serie Galaxy. Cel mai mou flagship Galaxy S23 Ultra are o cameră de 200MP, un „mod de noapte” pentru medii cu lumină scăzută și un „zoom spațial”. Un alt lucru care nu poate fi omis sunt diferitele funcții AI încorporate în camerele smartphone-urilor. Acestea pot fi folosite nu numai pentru moduri de fotografiere care produc rezultate excelente, ci și pentru post-procesarea imaginilor realizate, permițându-vă să aveți momente prețioase într-o o narațiune incredibilă. Acum interfața Samsung One UI 6 aduce mai multe funcții de cameră pe diferite dispozitive.

Noua interfață Samsung One UI 6 de la Galaxy oferă o experiență de fotografiere și mai interesantă. One UI 6 poate satisface nu numai fotografierea zilnică, ci și utilizatorii amatori și profesioniști foto prin upgrade-uri centrate pe AI. Mai jos detaliem, via SamsungNewsroom, șapte dintre noile funcții ale camerei introduse cu interfața One UI 6.

Interfața Samsung One UI 6.0 combină diverse funcții AI pentru camera telefoanelor Galaxy, astfel încât să puteți face fotografii cu ușurință și convenabil în orice moment. Disponibilitatea caracteristicilor poate varia în funcție de modelul dispozitivului.

One UI 6 aduce aplicația Galaxy Enhance-X pe mai multe telefoane Galaxy

1. Aplicația Samsung Galaxy Enhance-X: Aceasta este o aplicație de post-editare pe care Samsung a lansat-o oficial în iunie anul trecut. Galaxy Enhance-X creează rezultate optime rapid și ușor cu o singură atingere. Interfață de utilizare One UI 6.0, dar și următoarele interfețe Samsung, vor fi disponibile pe seria Galaxy S23, seria S22, seria Galaxy S21, Z Fold 5, Z Flip 5, Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4, Z Fold 3, Z Flip 3, Galaxy A54, Galaxy A53, A34, A33, M54, M34 și Galaxy M33. Iată ce aduce Galaxy Enhance-X, printre altele:

  • Ghidul cerului. Este o funcție care vă spune ce obiecte cerești se află pe cer când fotografiați cerul nopții. Prin analiza imaginilor capturate, sunt afișate locațiile și numele constelațiilor, nebuloaselor strălucitoare, clusterelor și galaxiilor.
  • Clean Lens.  Este o funcție prin care AI recunoaște imaginile neclare din cauza amprentelor digitale sau a petelor de pe obiectivul camerei atunci când faceți fotografii și le corectează în imagini clare.
  • Slow-mo. Funcția vă permite să creați videoclipuri cu încetinitorul creând cadre bazate pe AI în videoclipuri obișnuite.
  • Expunere lungă. Funcție analizează aspectul unui subiect în mișcare și aplică un efect de expunere lungă pentru a crea un videoclip scurt. De exemplu, atunci când fotografiați luminile mașinii pe drum într-un mediu cu lumină scăzută, urmele luminilor pot fi surprinse și înregistrate în detaliu.
  • Single Take. Este una dintre caracteristicile populare ale camerei Galaxy. Extrage cele mai bune secvențe din videoclipuri pentru a crea rezultatele dorite. Cu această actualizare, efectele Single Take pot fi aplicate videoclipurilor și imaginilor în mișcare deja filmate în aplicația Enhance-X.

Decuparea imaginii AI și scanarea documentelor cu One UI 6

2. Decuparea imaginii AI. Acum puteți tăia partea dorită a fotografiei și o puteți transforma într-un autocolant. Dacă atingeți și mențineți apăsată porțiunea tăiată, veți vedea opțiuni pentru a copia, partaja sau salva ca autocolant sau imagine. Dacă salvați porțiunea tăiată ca autocolant, o puteți adăuga la alte fotografii sau videoclipuri din editor sau aplicații sociale.

3. Scanarea documentelor: Chiar și cu setarea de optimizare a scenei dezactivată, fotografierea și salvarea documentelor a devenit mai ușoară. Chiar și fără setări separate, documentele sunt rotite, ajustate și salvate automat prin analiza AI. În plus, în timpul scanării, degetele care sunt capturate inutil sunt recunoscute și îndepărtate cu grijă.

Propriile setări personalizate ale camerei

Interfața Samsung One UI 6.0 oferă fotografii de înaltă calitate și o experiență de fotografiere personalizată mai ușor și mai rapid.

4. Setări rapide de înaltă calitate: Când faceți fotografii, un buton de rezoluție a fost adăugat la meniul de setări rapide din partea de sus a ecranului. Cu o singură atingere, puteți seta camera la calitate înaltă și puteți face fotografii.

5. Widget personalizat pentru cameră: Aceasta este o funcție care permite utilizatorilor să salveze modurile de fotografiere utilizate frecvent ca widget pentru cameră pe ecranul de start. Prin aceasta, puteți face fotografii în modul dorit apăsând un singur buton de pe ecranul de start fără a fi nevoie să setați de fiecare dată modul de fotografiere, permițându-vă să surprindeți mai rapid momentele importante.

Funcții de editare disponibile simultan cu Samsung One UI 6

Noua interfață One UI 6 are funcții îmbunătățite pentru a vă ajuta să faceți, să vizualizați, să organizați și să editați fotografii ușor și rapid.

6. Aspect intuitiv al editorului: One UI 6 introduce un meniu de instrumente nou și îmbunătățit în camera Galaxy, facilitând găsirea și selectarea funcțiilor de editare utilizate frecvent. În plus, funcțiile de aliniere orizontală și de corectare a formei sunt integrate în meniul de editare Transformare, permițând corectarea simultană pe un singur ecran.

7. Butoanele de anulare și refacere: Utilizatorii nu trebuie să-și mai facă griji chiar dacă nu le plac editările. Puteți regla în mod liber dimensiunea fotografiei, unghiul, filtrul, reglarea tonului etc. folosind butoanele săgeți Anulați și Refaceți.

Samsung introduce continuu actualizări prin reflectarea opiniilor utilizatorilor Galaxy pentru a oferi acestora o experiență mobilă mai bogată. Profitați de noile caracteristici de pe camerele telefoanelor Galaxy actualizate cu One UI 6 și să adăugați propriul stil la realizarea și editarea fotografiilor.