Noi funcții pentru camere ajung pe Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3

243
Noi functii pentru camere ajung pe Galaxy Z Fold 3 si Galaxy Z Flip 3
Sursa Foto: via phonearena.com

Sistemele de camere foto de pe cel mai recent duo de telefoane pliabile de la Samsung — Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 — nu sunt tocmai cele mai bune din gama actuală a companiei. Nu, acest premiu revine seriei emblematice Galaxy S22. Acum avem câteva vești bune pentru proprietarii de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3.

Cea mai recentă actualizare care se lansează în prezent pentru cele două pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 rezolvă această problemă. Actualizarea Samsung conține un set de noi funcții și îmbunătățiri ale camerei luate direct din seria S22, potrivit Phone Arena. Printre noile funcții sunt:

  • Fotografia de noapte în Pro Mode. Cu aceasta, acum puteți utiliza camerele disponibile pe spate în timp ce fotografiați în modul Pro.
  • Suport video pentru camera telefoto. Cu aceasta utilizatorii vor putea acum să fotografieze cu modul Portret în condiții mult mai întunecate decât înainte, deschizând mai multe posibilități.
  • Video îmbunătățit pentru aplicații. Acestea includ aplicații precum Zoom, Facebook Messenger, Microsoft Teams, Google Meets și Duo și multe altele.

Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 primesc noi funcții foto

Suport pentru camera telefoto în modul Pro. Spre deosebire de verii lor din seria S22, Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 nu au avut opțiunea de a fotografia cu camera telefoto de 12MP în modul Pro până acum. Modul Pro este o modalitate prin care utilizatorii pot accesa mai multe setări ale camerei și, prin urmare, au mai mult control asupra modului în care filmează.

Prima cameră a fost inventată în 1816 de inventatorul francez Nicephore Niepce. Camera lui simplă folosea hârtie acoperită cu clorură de argint, care ar produce un negativ al imaginii (întuneric acolo unde ar trebui să fie lumină).

Fotografie de noapte în modul Portret. Modul Fotografie nocturnă are capacitatea de a oferi niveluri mai mari de detalii atunci când fotografiați în condiții de lumină scăzută. Atât Fold 3, cât și Flip 3 au fotografie de noapte, dar nu și atunci când fotografiați în modul Portret.

Video îmbunătățit pentru aplicații. După instalarea noii actualizări, apelurile video cu Z Fold 3 și Z Flip 3 ar trebui să fie mai clare, atât pentru aplicațiile prime, cât și pentru cele terțe. Ambele pliabile ar trebui să beneficieze, de asemenea, de funcția de urmărire a măririi și micșorării. Acest lucru va ajuta utilizatorii să potrivească pe toată lumea în fotografie atunci când sunt prezenți până la 10 persoane.

Versiunea de firmware pentru Samsung Galaxy Z Fold 3 este F926BXXU1CVEB. Pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 versiunea de firmware are numărul F711BXXU2CVEB. În prezent actualizarea este lansată în Italia și Germania, dar va ajunge în curând și în alte țări.