Cele mai bune funcții care vin cu interfața One UI 6.0 pe telefoanele Galaxy

433
Cele mai bune 6 functii care vin cu interfața One UI 6.0 pe telefoanele Galaxy
Sursa foto: via makeuseof.com

Interfața Samsung One UI 6.0 este tot mai aproape de lansare, este deja de ceva timp pe mai multe telefoane Samsung în program beta. Cum Googla a lansat deja Android 14 și telefoane Pixel 8 și Pixel 8 Pro, ne așteptăm ca Android 14 și One UI 6 să fie lansate pe mai multe telefoane Samsung încă din această lună.

Interfața Samsung One UI 6.0 combină sistemul de operare Android 14 cu multe caracteristici software unice Samsung. One UI 6 este cea mai recentă versiune a interfeței Samsung bazată pe Android 14 care va ajunge pe telefoanele și tabletele Samsung Galaxy. Interfața include mai multe funcții și îmbunătățiri noi pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator, permițând telefoanelor Galaxy să iasă în evidență față de concurență. În acest articol, via Makeuseof, vă prezentăm cele mai importante funcții care ajung pe dispozitivele Galaxy cu Samsung One UI 6.0.

Samsung One UI 6.0 aduce un nou Panou Rapid și un nou Mod Avion

Panoul de setări rapide reproiectat. One UI 6 introduce un panou de Setări rapide reînnoit, care facilitează accesul la aplicațiile cele mai frecvent utilizate, cu comutatoarele Wi-Fi și Bluetooth aflate separat în partea de sus și afișând mai multe detalii. Glisorul de luminozitate este afișat implicit acolo.

Când sunt extinse complet, comutatoarele pentru Confortul ochilor – Eye comfort și Modul întunecat – Dark mode sunt afișate sub glisorul de luminozitate. Cu noul Acces instantaneu pentru Setări rapide, puteți accesa panoul extins glisând în jos din partea dreaptă a ecranului.

Nuanța de notificare a cunoscut, de asemenea, o ușoară renovare și afișează separat alertele primite. Un alt punct interesant este noul controler media player care folosește ca fundal arta albumului și animații ondulate pentru bara de căutare. Și nu vă faceți griji, puteți personaliza în continuare panoul Setări rapide al telefonului dvs. Galaxy după bunul plac.

Un Mod avion mai inteligent. Cu interfața Samsung One UI 6.0, telefonul tău își va aminti dacă activați Wi-Fi sau Bluetooth după activarea Modului Avion. Aceasta înseamnă că data viitoare când activați Modul Avion, acesta va menține automat Wi-Fi sau Bluetooth activat, evitându-vă să mai trebuiască să le activați separat de fiecare dată.

Îmbunătățiri pentru Cameră și un nou Font de sistem

Îmbunătățirile aplicației pentru cameră. Noua interfață Samsung One UI 6.0 are mai multe îmbunătățiri pentru aplicația Cameră. Cu liniile de grilă activate, pe vizor va apărea o linie de nivel atunci când faceți fotografii sau înregistrați videoclipuri. Acest lucru vă va ajuta să aliniați corect fotografia.

Un nou widget pentru Cameră în One UI 6 vă permite să treceți direct în modul cameră la alegere și puteți plasa mai multe widget-uri pe ecran și chiar să specificați albumul în care sunt stocate fotografiile.

Unele funcții Camera Assistant au fost, de asemenea, integrate direct în aplicație. De exemplu Optimizarea calității – Quality Optimization, care vă permite să decideți între calitatea imaginii și viteza de procesare mai rapidă. Filigranul are mai multe opțiuni noi de aliniere și îl puteți plasa în partea de sus/jos a unei fotografii. În cele din urmă, elementele interfeței au fost actualizate pentru a le oferi un aspect modern.

Font nou de sistem. One UI 6 introduce un nou font de sistem proiectat de Samsung, care este mult mai curat și mai ușor de citit. Puteți instala și schimba fonturile pe telefoanele Galaxy, așa că nu vă faceți griji dacă nu vă place noul font.

Samsung One UI 6.0: noutăți la Moduri și Rutine, Galerie și Editor foto

Galeria și Editorul foto îmbunătățite. Aplicația Samsung Gallery și Editorul foto – Photo Editor încorporat au primit câteva îmbunătățiri utile în One UI 6. În Galerie, atunci când decupați un articol dintr-o fotografie, îl puteți salva ca autocolant. În acest fel, îl puteți folosi atunci când editați alte elemente media.

Aplicația Galerie are suport pentru drag-and-drop cu două degete, permițând gestionarea mai ușoară a bibliotecii. Selectați imaginile și videoclipurile folosind un deget, navigați la album cu al doilea deget și plasați-le acolo. Aplicația Galerie de la Samsung vă permite acum să copiați și să inserați editările în fotografii, facilitând editarea în serie.

În ceea ce privește Editorul de fotografii, acesta include multe fundaluri și efecte noi pe care le puteți folosi în imagini.

Moduri și rutine cu integrarea ecranului de blocare. Funcția utilă Moduri și routine – Modes and Routines a One UI devine și mai bună în One UI 6. Acum se integrează cu ecranul de blocare, astfel încât să puteți avea diferite ecrane de blocare pentru diferite moduri. De exemplu, când Modul conducereDriving mode este activ, ecranul de blocare al telefonului Galaxy va comuta la un aspect cu un ceas mai mare. Samsung a adăugat și suport pentru câteva acțiuni și condiții noi, făcând modurile și rutinele mult mai puternice.

Cele de mai sus sunt doar câteva funcții și modificări pe care Samsung le-a introdus în One UI 6. Există câteva alte îmbunătățiri minore, dar funcționale, cum ar fi noi emoji, un nou widget meteo, noi opțiuni de accesibilitate și multe altele. Acestea sunt în plus față de toate funcțiile de securitate și confidențialitate pe care Google le-a introdus în Android 14. Samsung va continua să îmbunătățească One UI 6 cu actualizări viitoare lansate de obicei alături de noile dispozitive emblematice Galaxy.