Acasă Stiri Funcții noi de la Samsung App pentru utilitate și distracție pe Gear...

Funcții noi de la Samsung App pentru utilitate și distracție pe Gear S3

Samsung Gear S3 oferă acum Spotify, Nest, Endomondo și altele.

Samsung Gear S3 este susținut de un ecosistem larg de diverse aplicații concepute pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi ale utilizatorilor.

Creșterea rapidă a pieței de wearables este susținută în mod constant cu oferte inovatoare care amplifică confortul SmartWatch- ului, și îl face chiar mai distractiv.

Samsung Gear S3, care rulează cu sistemul de operare Tizen, extinde gama sa de aplicații după ce Samsung a semnat mai multe parteneriate cu diverși colaboratori.

În România există un muzeu al ceasului, și-a deschis porţile în anul 1963, la Palatul Culturii din Ploieşti. În muzeu se găsesc ceasuri vechi și ceasuri foarte scumpe, unele chiar unicat în lume. Aceste ceasuri, sunt făcute din aur și argint și pietre prețioase. Unele din aceste ceasuri au aparținut unor oameni celebri precum: regii Carol I și Carol al II-lea.

Samsung Gear S3 este un smartwatch excelent. Cu o viață a bateriei foarte bună, un ecran de calitate și o interfață multifuncțională, el ne-a convins de ce este în stare.

 

  • Pentru iubitorii de fitness

Acum Samsung a îmbogățit performanțele ceasului și oferă mai multe aplicații. În acest scop, Samsung s-a orientat spre diferite domenii, cum ar fi viața de zi cu zi, sport sau muzică.

La CES 2017, Samsung și Under Armour au anunțat o colaborare care ar combina tehnologia mobilă a lui Samsung cu experiența de fitness a brandului american de îmbrăcăminte de sport.

Samsung Gear S3 este acum compatibil cu suita de aplicații a firmei Under Armour, care include platforme, cum ar fi UA Record, Endomondo sau MyFitnessPal. Scopul este de a oferi monitorizarea activității fizice, se afișează numărul de kilometri parcurși sau sfaturi pentru a face exercițiile potrivite și pentru un regim alimentar sănătos.

Fiecare aplicație include caracteristici unice disponibile exclusiv pentru utilizatorii de dispozitive  Samsung Gear, inclusiv calculul consumului de apă în MyFitnessPal, urmărire GPS și vizualizare hărți și trasee în UA Record, Endomondo și MapMyRun.

Mai mult decât atât, la achiziționarea unui nou Samsung Gear S3, utilizatorii se vor bucura de 12 luni de acces gratuit la fiecare dintre serviciile premium oferite de aceste aplicații.

 

  • Pentru iubitorii de muzică

Noua aplicație Spotify Gear S3 aduce serviciul de streaming numărul unu de muzică din lume la încheietura utilizatorilor, permițându-le să asculte muzica preferată direct prin SmartWatch, prin Wi-Fi sau LTE, (este disponibil exclusiv pe modelele Gear S3 LTE).

Pentru a oferi utilizatorilor o mai mare libertate de a se bucura confortabil de melodiile lor preferate, aplicația Spotify Gear S3, va oferi utilizatorilor Spotify Premium, cu acces la listele de redare salvate chiar și atunci când nu este conectat la Wi-Fi sau LTE. Această capabilitate este așteptată să-și facă debutul în luna aprilie.

 

  • Pentru comoditate în mașină

Gear S3 oferă de asemenea utilizatorilor de vehicule BMW compatibile, (conectivitate 3G optimizată pentru gama auto 2014, sau mai noi), accesul la funcții convenabile concepute pentru ai ajuta să conducă detașat și relexat.

După descărcarea aplicației BMW Connected, utilizatorii vor avea posibilitatea de a bloca și de a debloca ușile, de verifica nivelul de combustibil, de a vizualiza detaliile pentru următoarea călătorie, și multe altele – toate prin intermediul ecranului Gear S3.

 

 

  • Pentru casa conectată

Pentru a controla temperatura de acasă, de la distanță, utilizatorii Gear S3, a căror case sunt echipate cu un termostat conectat cu aplicația Nest, pot gestiona și ajusta nivelul de temperatură din interior folosind rama SmartWatch-lui Samsung Gear S3.

 

  • Pentru GPS

În cele din urmă, aplicația WEGO, a fost actualizată pe Gear S3. Astfel, ceasul este acum capabil să ofere informații cu privire la trafic, în timp real, chiar și pentru transportul public, trenuri, autobuze, tramvaie, feriboturi.

Gear S3 permite utilizatorilor să scaneze cu ușurință programe de autobuz și metrou și vă indică locația pentru a găsi stațiile cele mai apropiate, cu timpi de sosire și întârzierile la zi.

Ceasul Samsung Gear S3, are stil și personalitate, este rafinat și ușor de purtat, cu multe funcții utile și mulți senzori.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...