Acasă Stiri Funcții noi de la Samsung App pentru utilitate și distracție pe Gear...

Funcții noi de la Samsung App pentru utilitate și distracție pe Gear S3

Samsung Gear S3 oferă acum Spotify, Nest, Endomondo și altele.

Samsung Gear S3 este susținut de un ecosistem larg de diverse aplicații concepute pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi ale utilizatorilor.

Creșterea rapidă a pieței de wearables este susținută în mod constant cu oferte inovatoare care amplifică confortul SmartWatch- ului, și îl face chiar mai distractiv.

Samsung Gear S3, care rulează cu sistemul de operare Tizen, extinde gama sa de aplicații după ce Samsung a semnat mai multe parteneriate cu diverși colaboratori.

În România există un muzeu al ceasului, și-a deschis porţile în anul 1963, la Palatul Culturii din Ploieşti. În muzeu se găsesc ceasuri vechi și ceasuri foarte scumpe, unele chiar unicat în lume. Aceste ceasuri, sunt făcute din aur și argint și pietre prețioase. Unele din aceste ceasuri au aparținut unor oameni celebri precum: regii Carol I și Carol al II-lea.

Samsung Gear S3 este un smartwatch excelent. Cu o viață a bateriei foarte bună, un ecran de calitate și o interfață multifuncțională, el ne-a convins de ce este în stare.

 

  • Pentru iubitorii de fitness

Acum Samsung a îmbogățit performanțele ceasului și oferă mai multe aplicații. În acest scop, Samsung s-a orientat spre diferite domenii, cum ar fi viața de zi cu zi, sport sau muzică.

La CES 2017, Samsung și Under Armour au anunțat o colaborare care ar combina tehnologia mobilă a lui Samsung cu experiența de fitness a brandului american de îmbrăcăminte de sport.

Samsung Gear S3 este acum compatibil cu suita de aplicații a firmei Under Armour, care include platforme, cum ar fi UA Record, Endomondo sau MyFitnessPal. Scopul este de a oferi monitorizarea activității fizice, se afișează numărul de kilometri parcurși sau sfaturi pentru a face exercițiile potrivite și pentru un regim alimentar sănătos.

Fiecare aplicație include caracteristici unice disponibile exclusiv pentru utilizatorii de dispozitive  Samsung Gear, inclusiv calculul consumului de apă în MyFitnessPal, urmărire GPS și vizualizare hărți și trasee în UA Record, Endomondo și MapMyRun.

Mai mult decât atât, la achiziționarea unui nou Samsung Gear S3, utilizatorii se vor bucura de 12 luni de acces gratuit la fiecare dintre serviciile premium oferite de aceste aplicații.

 

  • Pentru iubitorii de muzică

Noua aplicație Spotify Gear S3 aduce serviciul de streaming numărul unu de muzică din lume la încheietura utilizatorilor, permițându-le să asculte muzica preferată direct prin SmartWatch, prin Wi-Fi sau LTE, (este disponibil exclusiv pe modelele Gear S3 LTE).

Pentru a oferi utilizatorilor o mai mare libertate de a se bucura confortabil de melodiile lor preferate, aplicația Spotify Gear S3, va oferi utilizatorilor Spotify Premium, cu acces la listele de redare salvate chiar și atunci când nu este conectat la Wi-Fi sau LTE. Această capabilitate este așteptată să-și facă debutul în luna aprilie.

 

  • Pentru comoditate în mașină

Gear S3 oferă de asemenea utilizatorilor de vehicule BMW compatibile, (conectivitate 3G optimizată pentru gama auto 2014, sau mai noi), accesul la funcții convenabile concepute pentru ai ajuta să conducă detașat și relexat.

După descărcarea aplicației BMW Connected, utilizatorii vor avea posibilitatea de a bloca și de a debloca ușile, de verifica nivelul de combustibil, de a vizualiza detaliile pentru următoarea călătorie, și multe altele – toate prin intermediul ecranului Gear S3.

 

 

  • Pentru casa conectată

Pentru a controla temperatura de acasă, de la distanță, utilizatorii Gear S3, a căror case sunt echipate cu un termostat conectat cu aplicația Nest, pot gestiona și ajusta nivelul de temperatură din interior folosind rama SmartWatch-lui Samsung Gear S3.

 

  • Pentru GPS

În cele din urmă, aplicația WEGO, a fost actualizată pe Gear S3. Astfel, ceasul este acum capabil să ofere informații cu privire la trafic, în timp real, chiar și pentru transportul public, trenuri, autobuze, tramvaie, feriboturi.

Gear S3 permite utilizatorilor să scaneze cu ușurință programe de autobuz și metrou și vă indică locația pentru a găsi stațiile cele mai apropiate, cu timpi de sosire și întârzierile la zi.

Ceasul Samsung Gear S3, are stil și personalitate, este rafinat și ușor de purtat, cu multe funcții utile și mulți senzori.

Stiri

Galaxy A72 va fi primul smartphone Samsung cu cinci camere la spate

Samsung intenționează să monteze o cameră penta pe partea din spate a smartphone-ului Galaxy A72. Acesta este un smartphone cu preț mediu...

Samsung se află lângă Apple în indicele de satisfacție a clienților în SUA

Apple este cel mai mare concurent Samsung, iar produsele celor două companii sunt adesea comparate în majoritatea domeniilor. Anul acesta, producătorul de...

Galaxy F41 va fi lansat pe 8 octombrie, are o baterie de 6.000 mAh

S-a confirmat că Samsung Galaxy F41 va deveni oficial pe 8 octombrie. Telefonul va avea o baterie uriașă de 6.000 mAh și...

Visul Microsoft: un hard disk cât un dulap, cu piese de la Galaxy S20

Nu poți gândi la ceva mic atunci când ești mare. La evenimentul anual Microsoft Ignite (22 – 24 sept. 2020) pentru dezvoltatori,...

Samsung a lansat în România noile aspiratoare verticale Samsung Jet

Samsung Electronics a lansat în România noua linie de aspiratoare Samsung Jet fără cablu de alimentare. Noile produse sunt ușor de utilizat...

Master of Multitasking: Luxury Meets Productivity Power in Galaxy Z Fold 2

Fie că jonglăm cu cerințele de la locul de muncă și de viață la domiciliu, fie că ne ocupăm de respectarea termenelor...

Mai multe modele Fan Edition cu viitoarele telefoane premium Samsung

Samsung Galaxy S20 Fan Edition și-a făcut debutul mult-așteptat săptămâna trecută, oferind consumatorilor multe din caracteristici oferite de frații săi mai mari....