7 funcții pentru productivitate pe Galaxy Note 10 și Note 10+

1177
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Gigantul high-tech sud-coreean a adus în gama Note două telefoane extraordinare. Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ sunt încărcate cu funcții și tehnologii pentru a vă ajuta să faceți mai mult, să experimentați mai mult și să vă urmăriți pasiunile.

Deja utilizatorii au aflat de cele mai populare caracteristici ale acestei serii cum ar fi camera pro-grade cu înregistrare Live Focus și afișarea de la margine la margine sau un ecran imersiv și complet, Cinematic Infinity Display. Dar, Galaxy Note 10 și Note 10+ vin cu mult mai multe funcții inovatoare decât credem la prima vedere.

Vă prezentăm mai multe sfaturi și trucuri ascunse și mai puțin știute pentru a vă ajuta să profitați la maximum de Samsung Galaxy Note 10 sau Galaxy Note 10+, cele mai puternice smartphone-uri din seria Samsung Galaxy.

1. Vizualizați fără efort colecțiile de fotografii cu etichetă

Camerele foto de pe Galaxy Note 10 și Note 10+ sunt cele mai bune din lume, conform DxOMark. Acest lucru înseamnă că puteți face cele mai bune fotografii și, dacă sunteți un pasionat de fotografie și foarte multe poze. Dacă doriți să vă arătați abilitățile de fotograf – cu, să spunem, câteva dintre fotografiile dvs. extraordinare ale apusului de soare – poate fi un pic obositor să parcurgeți Galeria pentru a le alege. Așadar, încercați experiența actualizată a Tag-urilor Galaxy Note 10 și Note 10+ pentru vizualizarea colecțiilor de imagini similare. O nouă pictogramă, accesibilă direct din bara de instrumente când vizionați o fotografie în galerie, vă duce direct la funcția Etichetă. Tagul valorifică, de asemenea, tehnologia de recunoaștere a caracterelor optice dezvoltată de Samsung, care recomandă în mod inteligent cuvinte cheie specifice pentru imagini specifice.

DxOMark este un site web din Franța și oferă evaluări ale calității imaginilor luate de dispozitive mobile. Testele și aprecierile făcute de DxOMark sunt folosite de presa din domeniu pentru a descrie caracteristicile de calitate a imaginilor camerelor și dispozitivelor mobile.


2. Faceți capturi de ecran în trei moduri diferite

Galaxy Note 10 și Note 10+ au introdus un Screen Recorder pentru a înregistra videoclipuri cu tot ce este afișat pe ecran. Dar cum este cu realizarea capturilor de ecran? Cu Note 10 și Note 10+ aveți trei modalități de a face o captură de ecran. Iată cum!

  • În primul rând, puteți apăsa rapid și simultan butoanele de alimentare și de volum
  • În al doilea rând, puteți glisa partea mâinii de la stânga la dreapta pe afișaj
  • În al treilea rând, puteți utiliza S Pen-ul. Scoateți stiloul și atingeți Smart Select. Apoi, alegeți dintre un pătrat, un dreptunghi, un cerc, un instrument de desen gratuit sau chiar un instrument GIF, pentru a selecta ecranul dvs. Apoi atingeți pictograma Square / Pin pentru a face o captură de ecran și ați fixat automat imaginea pe ecran.

3. Profitați întotdeauna la maxim de ce aveți pe afișaj
Profitati-intotdeauna-la-maxim-de-ce-aveti-pe-afisaj

Un telefon excelent nu te ajută doar să duci lucrurile la bun sfârșit, te ajută să-ți exprimi personalitatea. Folosim camera pentru a ne spune poveștile și folosim culoarea telefonului pentru a se potrivi cu stilul nostru. De asemenea și ecranul de blocare vă poate ajuta să vă exprimați stilul. Galaxy Note 10 și Note 10+, prin Always On Display, nu numai că vă oferă informații despre timp, notificare și baterie dintr-o privire, dar pot fi adaptate și în funcție de stilul dvs. preferat de ceas. Accesați Setări > Blocare ecran > Stil ceas pentru a verifica opțiunile și selectați FaceWidgets pentru și mai multe opțiuni de personalizare a afișajului. Alege ceea ce crezi că te reprezintă!


4. Scanați documente cu ușurință folosind camera telefonului

Uneori, trebuie să scanăm un document, dar pur și simplu nu există un scaner. Cu seria Note 10 această problemă întâlnită de multe ori este de domeniul trecutului. Activați opțiunea „Document scanScanare documente” din „Camera settings – setările camerei” > Optimizator scene, apoi când aplicația Cameră este deschisă puteți utiliza Galaxy Note 10 și Note 10+ pentru a trimite documente în mod eficient.


5. Personalizați-vă panoul Edge

Fiecare persoană are contacte diferite, ia contact cu multe și diferite aplicații pe care le utilizează cel mai mult. Pentru a putea accesa cu ușurință preferatele, mai rapid, Note 10 și Note 10+ vin cu un panou de margine personalizabil. Prin glisarea filei din partea dreaptă a ecranului puteți accesa această tavă rapidă de aplicații și servicii utile. Accesând Setări > Afișare > Ecran Edge > Panouri Edge, puteți personaliza complet contactele și aplicațiile care apar și puteți seta perechi de aplicații – aplicații pe care le utilizați în comun, precum e-mail și calendar – pentru a fi lansate în același timp.


6. Rămâi productiv în mers cu modul cu o singură mână

Seria Note a fost un pionier în smartphone-urile cu ecran mare. Astăzi, Galaxy Note 10 și Note 10+ sunt cunoscute pentru ecranele lor mari și imersive, de la margine la margine. De fapt, cu o diagonală de 6,8 inch (17,27 cm), Galaxy Note 10+ oferă cel mai mare ecran al seriei Note. Galaxy Note 10 are un ecran de 6,3 inch, iar Samsung Galaxy Note 9 are unul de 6,4 inch. Dar, sunt situații și sunt tot mai des, când ai doar o mână disponibilă pentru a-ți folosi telefonul. În acest fel poate fi greu să atingi ceva în partea de sus a ecranului.

Pentru a face lucrurile mai convenabile, Galaxy Note 10 și Note 10+ oferă modul cu o singură mână. Trebuie doar să accesați Setări > Funcții avansate > Mișcări și gesturi > One-handed mode – Mod cu o singură mână. Această caracteristică mută tot conținutul și informațiile dvs. într-o zonă a ecranului la care puteți ajunge cu ușurință doar cu degetul mare. Astfel puteți atinge și tasta cu ușurință atunci când țineți telefonul doar cu o mână.


7. Obțineți informații inteligente pentru a economisi energie

Este enervant să ai nevoie să-ți folosești telefonul la sfârșitul unei zile aglomerate și să vezi că bateria este descărcată. Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ vin cu o baterie inteligentă ce durează mai mult de o zi. Numai că, utilizatorii de putere își folosesc telefonul la maxim și ar putea avea nevoie de puțin ajutor în plus înainte de a atinge 0%. Pentru a vă ajuta să vă rămâneți cu rezerve de baterie seria Note 10 are modul adaptiv de economisire a energiei. Îl găsiți în Setări > Îngrijire dispozitiv. Modul de economisire a energiei adaptive folosește învățarea automată pentru a monitoriza și afla despre modul în care utilizați dispozitivul. În acest fel trece automat smartphone-ul în modul de economisire a energiei medii dacă detectează că utilizați telefonul mai mult decât de obicei.