Acasă Stiri Mai multe funcții software de pe Galaxy Note 10 trec pe Galaxy...

Mai multe funcții software de pe Galaxy Note 10 trec pe Galaxy S10

Seria Samsung Galaxy Note 10 este una de excepție, smartphone-urile din această seria Samsung au tot ce își poate dori și cel mai pretențios cumpărător. Acum, printr-o actualizare, mai multe despre aceste caracteristici aflate pe Galaxy Note 10 vor trece pe seria Samsung Galaxy S10.

Am mai scris despre unele dintre aceste caracteristici iar acum vom face o trecere în revistă a tuturor, cu scurte explicații pentru fiecare. Va fi un plus evident pentru Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+. Aceste caracteristici software vor ajunge, bineînțeles și pe Samsung Galaxy S10 5G.

Telefoanele din seria Galaxy S10 vor primi o serie de update-uri în următoarele luni

Continuând să ofere cea mai bună experiență pentru utilizatorii de Galaxy S10, Samsung introduce o serie de update-uri care vor aduce funcții software noi care se regăsesc pe Note 10 și pe telefoanele din seria Galaxy S10. Noile update-uri de software vor fi disponibile în următoarele luni.

Prima actualizare este deja disponibilă și poate fi instalată deja. Aceasta include funcționalități îmbunătățite în ceea ce privește camera, conectivitatea DeX și experiența Galaxy în ansamblu. Seria Samsung Galaxy S10 este foarte apreciată de utilizatori, Samsung s-a întrecut pe sine cu această serie, S10 fiind și seria aniversară Samsung.

Veniturile Samsung au fost egale cu 17% din PIB-ul de 1.600 miliarde USD din Coreea de Sud. Începând cu 2017, Samsung este a șasea cea mai valoroasă marcă globală. În 2017 Samsung Electronics avea un număr de 320.671 de angajați la nivel global. Samsung înseamnă în limba coreeană „trei stele”.

Funcționalități îmbunătățite ale camerei:
  • AR Doodle: Prin intermediul acestei funcții puteți să izolați un obiect din fundal sau anumite fețe și adăuga elemente de realiate augmentată – pentru clipuri video excepționale.
  • Live Focus Video: Pentru efecte de bokeh îmbunătățite, disponibilă acum și în conținutul video.
  • Night Mode: Funcția reduce luminozitatea și îmbunătățește detaliile și culorile din fotografii în așa fel încât acestea vor fi mult mai vii.
  • Super Steady: Stabilizează filmarea, indiferent că sunteți în mișcare, pe skateboard sau pe bicicletă. Veți putea face video-uri impresionante chiar și în hyperlapse.
Funcționalități îmbunătățite DeX:
  • Samsung DeX: Vă veți putea conecta Galaxy S10 la un PC sau Mac cu ajutorul unui cablu USB, prin aplicația Samsung DeX.
  • Link to Windows: Cu această caracteristică vă puteți conecta telefonul la un PC cu Windows 10 pentru a putea vedea orice fel de conținut. Puteți vedea inclusiv fotografiile din telefon, puteți trimite și primi mesaje etc. Link to Windows poate menține o conexiune mult mai fiabilă între telefon și computer.
Funcționalități îmbunătățite în ceea ce privește experiența Galaxy:
  • Samsung Pass: Setările Samsung Pass au fost simplificate, recunoașterea device-urilor conectate fiind mult mai ușoară și rapidă. Samsung Pass folosește tehnologii biometrice avansate la logarea în aplicații sau în website-uri.
  • Samsung Messages: În aplicația pentru mesaje, apar noi pictograme care oferă posibilitatea de acces rapid pentru adăugarea de fotografii și video, atunci când e nevoie.

Stiri

Samsung Electronics a lansat un SSD pentru consumatori, 870 QVO

Samsung Electronics a prezentat ieri unitatea flash SSD de cea de-a doua generație cu celule quad (QLC), 870 QVO SATA. Aceasta stabilește...

Patch-ul de securitate din iulie pentru Galaxy S10, Z Flip și Galaxy A50

Samsung a lansat deja corecția de securitate din iulie 2020 la emblematica sa serie Galaxy S20. Această versiune timpurie de corecție de...

Smartphone-ul pliabil Galaxy Fold 2 posibil doar în variantă 5G

Samsung va lansa mai multe smartphone-uri de înaltă calitate, inclusiv Galaxy Fold 2 și seria Galaxy Note 20, în august. Unele funcții...

Samsung Display pe primul loc în Q1 2020 la afișajele de smartphone-uri

Samsung Display Co. cel mai mare producător mondial de afișaje, a dominat categoric piața piața globală a ecranelor de smartphone-uri în primul...

Un Samsung Galaxy A42 5G mai ieftin va fi lansat în 2021

Ambițiile 5G ale gigantului high-tech sud-coreean Samsung nu mai sunt un secret pentru nimeni. Primul telefon 5G al gigantului coreean a fost...

Peste jumătate din stocul de Snapdragon 865+ va fi pentru Samsung

Se preconizează că gigantul american Qualcomm va lansa o versiune mai puternică a procesorului Snapdragon 865. Cip-setul Snapdragon 865+ este de așteptat...

Patch-ul de securitate din iunie la Galaxy S10 Lite, mai multe îmbunătățiri

Urmând celelalte modele din seria Galaxy S10 și mezinul Galaxy S10 Lite a primit actualizarea lunară. Chiar dacă mai târziu decât frații...