Acasă Stiri Mai multe funcții software de pe Galaxy Note 10 trec pe Galaxy...

Mai multe funcții software de pe Galaxy Note 10 trec pe Galaxy S10

Seria Samsung Galaxy Note 10 este una de excepție, smartphone-urile din această seria Samsung au tot ce își poate dori și cel mai pretențios cumpărător. Acum, printr-o actualizare, mai multe despre aceste caracteristici aflate pe Galaxy Note 10 vor trece pe seria Samsung Galaxy S10.

Am mai scris despre unele dintre aceste caracteristici iar acum vom face o trecere în revistă a tuturor, cu scurte explicații pentru fiecare. Va fi un plus evident pentru Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+. Aceste caracteristici software vor ajunge, bineînțeles și pe Samsung Galaxy S10 5G.

Telefoanele din seria Galaxy S10 vor primi o serie de update-uri în următoarele luni

Continuând să ofere cea mai bună experiență pentru utilizatorii de Galaxy S10, Samsung introduce o serie de update-uri care vor aduce funcții software noi care se regăsesc pe Note 10 și pe telefoanele din seria Galaxy S10. Noile update-uri de software vor fi disponibile în următoarele luni.

Prima actualizare este deja disponibilă și poate fi instalată deja. Aceasta include funcționalități îmbunătățite în ceea ce privește camera, conectivitatea DeX și experiența Galaxy în ansamblu. Seria Samsung Galaxy S10 este foarte apreciată de utilizatori, Samsung s-a întrecut pe sine cu această serie, S10 fiind și seria aniversară Samsung.

Veniturile Samsung au fost egale cu 17% din PIB-ul de 1.600 miliarde USD din Coreea de Sud. Începând cu 2017, Samsung este a șasea cea mai valoroasă marcă globală. În 2017 Samsung Electronics avea un număr de 320.671 de angajați la nivel global. Samsung înseamnă în limba coreeană „trei stele”.

Funcționalități îmbunătățite ale camerei:
  • AR Doodle: Prin intermediul acestei funcții puteți să izolați un obiect din fundal sau anumite fețe și adăuga elemente de realiate augmentată – pentru clipuri video excepționale.
  • Live Focus Video: Pentru efecte de bokeh îmbunătățite, disponibilă acum și în conținutul video.
  • Night Mode: Funcția reduce luminozitatea și îmbunătățește detaliile și culorile din fotografii în așa fel încât acestea vor fi mult mai vii.
  • Super Steady: Stabilizează filmarea, indiferent că sunteți în mișcare, pe skateboard sau pe bicicletă. Veți putea face video-uri impresionante chiar și în hyperlapse.
Funcționalități îmbunătățite DeX:
  • Samsung DeX: Vă veți putea conecta Galaxy S10 la un PC sau Mac cu ajutorul unui cablu USB, prin aplicația Samsung DeX.
  • Link to Windows: Cu această caracteristică vă puteți conecta telefonul la un PC cu Windows 10 pentru a putea vedea orice fel de conținut. Puteți vedea inclusiv fotografiile din telefon, puteți trimite și primi mesaje etc. Link to Windows poate menține o conexiune mult mai fiabilă între telefon și computer.
Funcționalități îmbunătățite în ceea ce privește experiența Galaxy:
  • Samsung Pass: Setările Samsung Pass au fost simplificate, recunoașterea device-urilor conectate fiind mult mai ușoară și rapidă. Samsung Pass folosește tehnologii biometrice avansate la logarea în aplicații sau în website-uri.
  • Samsung Messages: În aplicația pentru mesaje, apar noi pictograme care oferă posibilitatea de acces rapid pentru adăugarea de fotografii și video, atunci când e nevoie.

Stiri

Lansarea lui Galaxy S21 FE amânată pentru trimestrul patru 2021

Este posibil ca Samsung Galaxy S21 FE să nu ajungă pe piață decât în ​​al patrulea trimestru al acestui an. Potrivit ultimelor...

Samsung W22 5G alias Galaxy Z Fold 3, exclusiv pentru China

Lansarea lui Galaxy Z Fold 3 este foarte aproape. Toate informațiile de până acum sugerează că Samsung va lansa noul Fold 3,...

Galaxy Chromebook Go lansat cu procesor Intel Celeron și conectivitate LTE

Samsung a dezvăluit în liniște cel mai recent dispozitiv Chrome OS, Galaxy Chromebook Go. Compania nu a anunțat încă oficial noul laptop...

Samsung Galaxy S22 și S22+ vor avea camera principală de 50MP

Galaxy S21 și S21+ utilizează practic același hardware de cameră ca predecesorii lor din seria Galaxy S20. Acest lucru nu se va...

Samsung lansează Watch Design Studio și Good Lock la MWC 2021

Samsung se pregătește pentru evenimentul virtual Galaxy MWC, unde se va prezenta „Watch Design Studio” și „Good Lock”. Mobile World Congress 2021...

Iată cum arată Galaxy S21 Olympic Edition în viața reală, este drăguț

Modelul Samsung Galaxy S21 Olympic Edition nu este la fel de exclusivist ca predecesorii săi. Adică și noi muritorii de rând, care...

GPU AMD integrat în Exynos 2200 cu 30% mai rapid decât modelul actual

Următorul procesor Samsung Exynos, care va echipa cel mai probabil seria Galaxy S22, va avea un GPU puternic. Fabricat de AMD cu...