Samsung prezintă funcțiile lui Galaxy Fit într-un videoclip

1046

Samsung Electronics a anunțat în 20 februarie noua sa gamă de wearables, care a cuprins Galaxy Watch Active, Galaxy Fit, Galaxy Fit-e și căștile Galaxy Buds. Dacă despre Galaxy Watch Active și Galaxy Buds știm destul de multe, brățările Fit, Fit-e nu prea au fost în centrul atenției. Aproape credeam că vor fi trase pe linie moartă de gigantul tech.

Într-o încercare de a spulbera unele emoții cu privire la viitorul Galaxy Fit, Samsung a publicat recent un scurt clip video. În acest clip de pe You Tube, Samsung evidențiază caracteristicile cele mai atrăgătoare ale noului său dispozitiv wearable. Compania sud-coreeană ne demonstrează totul, de la capacitatea de gestionare a stresului până la detectarea automată a antrenamentelor.

Diferențe la ecran și baterie între Fit și Fit-e

Acum Galaxy Fit-e este lansat oficial la vânzare și poate fi pre-comandat. Cu un preț aproape modic – 40€, tracker-ul de fitness este în categoria dispozitivelor ieftine. Totuși nu prea este clar când va fi lansat Samsung Galaxy Fit de ultimă generație, mai mare și mai performant. Când cele două dispozitive au fost anunțate în februarie, a fost stabilită ca dată de lansare 31 mai. Între timp Fit-e a fost lansat. Numai că Samsung nu a mai spus nimic despre Fit.

Dar, care este diferența dintre brățara Fit și Fit-e? Ei bine, nu este o foarte mare diferență între cele două. Puteți vedea diferențele dintre cele două și tot ce trebuie să știți despre ele în articolul nostru din iLoveSamsung. Ambele trackere pot urmări activități ca ciclismul, drumețiile și alergarea. Sunt rezistente la apă până la 5 ATM, diferențele cele mai notabile fiind un ecran și o baterie mai mare.

5ATM înseamnă că dispozitivul este rezistent la apă până la 50 de metri adâncime, timp de 10 minute. Evaluarea ATM este un standard internațional care arată numărul de „atmosfere” la care dispozitivul rezistă atunci când este nemișcat sub apă. La fiecare 10 m adâncime se adaugă o atmosferă de presiune, de aici și ratingul 5ATM.

Trackere-le Fit și Fit-e sunt elegante și la modă și, permit urmărirea ușoară și intuitivă a activităților sportive. În plus, cu analiza îmbunătățită a somnului și gestionarea inteligentă a stresului, puteți să vă monitorizați starea fizică în orice moment al zilei.

Samsung Fit-e va avea un preț de vânzare de aproximativ 40€. În România brățara de fitness Fit-e, este disponibilă la un preț de 185 lei. Conform informațiilor Galaxy Fit va veni cu un preț de aproximativ 100 – 110€. Prin intermediul SamMobile vă oferim videoclipul cu Samsung Galaxy Fit.