Seria Galaxy A (2020) ar putea debuta pe 12 decembrie cu Galaxy A51

730
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung a început oficial să tachineze lansarea generației Galaxy A (2020) și foarte probabil Galaxy A51 va fi primul. Conform unui videoclip promoțional distribuit pe canalul oficial YouTube al Samsung Vietnam, lansarea seriei Galaxy A (2020) va avea loc pe 12 decembrie. Teaser-ul nu dezvăluie numele smartphone-ului care urmează, dar confirmă că receptorul va avea un decupaj central, la fel ca Galaxy Note 10.

Designul pare să fie cel al telefonului Samsung Galaxy A51, care urmează să fie lansat și în India în decembrie, conform 91Mobiles. Luna trecută, prin intermediul Pricebaba și OnLeaks am văzut fotografii exclusive cu viitorul smartphone Galaxy A51. În acele rendări a apărut același ecran cu o gaură centrală, la fel ca cel arătat de Samsung în videoclipul promoțional.

Ecran OLED Infinity-O pe Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 pare a fi primul smartphone din seria Galaxy A (2020) de la Samsung, conform tuturor informațiilor. Succesorul excelentelor Galaxy A50 și A50s se va lansa pe 12 decembrie în Vietnam. De asemenea, Samsung va aduce smartphone-ul pe mai multe piețe, inclusiv India, înainte de sfârșitul anului. Videoclipul recent apărut nu oferă specificațiile lui Galaxy A51, dar avem câteva informații despre el din scurgerile anterioare.

Ca design Galaxy A51 va include un ecran aproape fără barele de sus și jos și muchii minime. Ecranul Samsung Infinity-O cu o gaură în partea de sus poziționată central ne va încânta. Pe partea din spate, smartphone-ul va oferi o configurație de patru camere foto, poziționate în forma literei „L”. Nu va exista un senzor de amprentă fizic, așa că ne așteptăm la un senzor optic în afișaj la fel ca predecesorul său, Galaxy A50.

FHD+ (Full High Definition +). Pe telefoanele inteligente, Full HD+ este o rezoluție de ecran de 2220 x 1080 pixeli, mai mare decât Full HD (1920 x 1080 pixeli). Este o rezoluție mult mai clară și de înaltă calitate, culorile sunt mult îmbunătățite și mai vii. Rezoluția ecranului se referă la numărul de pixeli care formează o imagine.

Exynos 9611 și Quad camera pe Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 aproape sigur va include specificații cheie cum ar fi un display FHD+ de 6,5 inch. Modulul quad-camera va avea o cameră principală de 48 MP, o cameră ultra-lată de 12 MP, una de adâncime de 5 MP și una macro de 5 MP. Camera frontală pentru selfie va fi de 32 MP. Procesorul Samsung Exynos 9611 va fi acolo, asociat cu cel puțin 4 GB RAM și opțiuni de stocare de 64 și 128 GB. O baterie de 4.000 mAh cu suport de încărcare rapidă va furniza curentul necesar pentru funcționare. Samsung Galaxy A51 ar trebui să fie lansat cu Android 10 și interfața Samsung One UI 2.0.

Producția lui Galaxy A51 a început în India, ceea ce înseamnă că telefonul este în acest moment gata de lansare. Toate informațiile sugerează că smartphone-ul Galaxy A 51 va fi un model premium ceva în genul lui Galaxy A91. Cel mai probabil acest model, Samsung Galaxy A91, va fi lansat doar anul viitor.