Telefoanele Galaxy A 2022 vor veni cu 5G și funcții din seria Galaxy S

824
Telefoanele Galaxy A 2022 vor veni cu 5G si functii din seria Galaxy S
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Pentru a consolida seria de gamă medie, Samsung plănuiește să aducă mai multe funcții extraordinare modelelor din seria Galaxy A 2022. La „Samsung 2021 Investor Forum” desfășurat online, compania a confirmat că va lansa toate dispozitivele din seria Galaxy A cu suport pentru internet 5G. La „Samsung 2021 Investor Forum” Patrick Chaumet, șeful diviziei CX a diviziei de afaceri wireless a Samsung Electronics, a declarat: „De anul viitor, vom sprijini 5G pentru toate modelele din seria Galaxy A 2022”.

Mai mult, la acest forum s-a menționat și aducerea de funcții emblematice de la smartphone-urile din seria Galaxy S la telefoanele de gamă medie pentru a le face adevărați concurenți pentru companiile rivale. Nu au fost menționate care telefoane din seria Galaxy A 2022 vor primi aceste funcții.

Seria Samsung Galaxy A 2022 cu 5G și funcții de la telefoanele emblematice

Samsung intenționează să crească numărul de funcții emblematice pe modelele din seria Galaxy A 2022. Acestea vor primi inclusiv certificare IP67, camere de înaltă performanță, baterie de mare capacitate și difuzoare stereo. Penetrarea 5G în Europa, America Latină, India și Asia de Sud-Est este în plină desfășurare. În acest sens compania vrea să crească competitivitatea modelelor medii pentru o cerere și mai mare pe piață.

În datele partajate, Samsung a dezvăluit că toate modelele din seria A de anul viitor vor veni cu suport 5G. Aceste dispozitive sunt Galaxy A13 5G, Galaxy A23 5G, Galaxy A33 5G, Galaxy A53 5G și Galaxy A73 5G. Anul acesta, doar Galaxy A22, A32, A42 și Galaxy A52 au venit cu 5G și doar în anumite țări. Samsung Galaxy A72, foarte bun, lansat anul acesta alături de Galaxy A52 5G, a venit doar cu o conectivitate 4G.

4G este a patra generație de standarde pentru telefonia mobilă. Sistemul 4G a fost inițial conceput de DARPA. Defense Advanced Research Projects Agency – Agenția SUA pentru Proiecte de Cercetare Avansată pentru Apărare.

De asemenea, compania Samsung a menționat că va lansa modele 5G în fiecare țară care este pregătită pentru 5G. Celelalte regiuni se așteptă să obțină modele 4G LTE. Motivul pentru care Samsung extinde aplicarea 5G la toate modelele din seria Galaxy A 2022 este pentru a răspunde producătorilor chinezi. Aceștia aduc smartphone-uri 5G la prețuri foarte mici pe piața globală. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune telefoane Samsung din 2021!

Tot la Samsung 2021 Investor Forum vicepreședintele Patrik Chaumet a mai declarat, conform TizenHelp: „Vom extinde ecosistemul Galaxy folosit pentru smartphone-urile, tabletele și laptopurile Galaxy la televizoare, frigidere și automobile„.