Samsung lucrează la un Galaxy A cu procesor Snapdragon 845

937
Samsung a confirmat recent că va începe să-și împacheteze telefoanele mid-range cu noi caracteristici. Și, ca parte a acestei strategii, specialiștii din domeniu afirmă că Samsung pregătește un model Galaxy A cu Snapdragon 845. Primul exemplu de un astfel de telefon este așteptat să debuteze pe data de 11 octombrie. Cel mai probabil că firma sud-coreeană va pune, pentru acest model, un preț mai mic decât pe actualele sale telefoane emblematice. Dacă acest lucru este adevărat, ar putea însemna că Samsung Galaxy A va fi un rival pentru noul iPhone XR al Apple. În ceea ce privește caracteristicile așteptate, presupunem că are ecran AMOLED de 18: 9. În spiritul designului Samsung marginile vor fi extrem de înguste în partea de jos și de sus și aproape invizibile în lateral. Posibil un smartphone la nivel de caracteristici apropiat de Samsung Galaxy S8.
Performanțe mai bune și mai multe camere foto.
În plus, având în vedere atenția sporită a gigantului high-tech pentru departamentul foto sigur vom avea noutăți și aici. Așteptăm pentru acest Galaxy A cel puțin două camere foto la spate, deși un număr mai mare de camere nu ar fi surprinzător. Ca specificații, procesorul de vârf Snapdragon 845 va fi probabil însoțit de 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare internă extensibilă. După lansarea lui Android 9 Pie luna trecută, smartphone-ul ar trebui, sperăm, să fie livrat cu noul software direct din cutie. Cu toate acestea, nu este surprinzător să vedem un sistem de operare Android 8.1 Oreo pe acest Galaxy A.

Cel mai utilizat sistem de operare mobil de la gigantul Google rămâne Android Nougat. În total aproximativ 30,8% dintre utilizatorii de telefoane Android aveau instalat, în luna mai 2018, sistemul de operare Android Nougat. Android Oreo, tot în luna mai, avea un procent de 12%.

În acest moment, este neclar când Samsung va alege să-și debuteze primul smartphone Galaxy A cu un procesor de vârf. Dar odată ce acest lucru se va întâmpla, va fi interesant să vedem cum Samsung alege să numească dispozitivul. La urma urmei, compania se spune că deja pregătește un Samsung Galaxy A9 Pro, conform PhoneArena. Acest lucru ar putea însemna că acest dispozitiv cu procesorul Qualcomm Snapdragon 845 poate fi comercializat ca Samsung Galaxy A10.