Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

485
Mai multe telefoane Galaxy A si M afectate de o problema misterioasa
Sursa Foto: prin phonearena.com

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două serii Samsung se vând foarte bine iar oamenii le adoră pentru caracteristicile și prețurile atractive. În cea mai mare parte acestea sunt dispozitive excepționale, în general cu puține probleme.

Acum mai multe telefoane din seriile Galaxy A și Galaxy M sunt afectate de o problemă misterioasă. Câteva telefoane Galaxy A din gama mid-range și din gama entry-level Galaxy M au fost afectate de un defect neidentificat care le îngheță și le face să repornească singure, conform PhoneArena.

Unele telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă necunoscută

Este vorba despre Samsung Galaxy M30s, Galaxy M31, Galaxy M31s, Galaxy A50, Galaxy A50s și Samsung Galaxy A51. Acesta din urmă a fost unul dintre cele mai bine vândute telefoane din 2020. Problema pune uneori dispozitivele într-o buclă de boot. Acest lucru, înghețarea dispozitivului și repornirea automata, se întâmplă de ceva timp și a fost raportată doar în India. Poate fi vorba doar despre un lot vândut în India.

Problema misterioasă a dispozitivelor Galaxy A și Galaxy M pare să nu aibă nicio soluție. Cel puțin deocamdată Samsung nu a comentat problema. Nu este clar dacă acest lucru este cauzat de o problemă de software sau hardware. Centrele de service Samsung au spus unor proprietari afectați să-și înlocuiască placa de bază, lucru care costă peste 100$. De asemenea, merită menționat faptul că dispozitivele în cauză au un numitor comun, sunt alimentate de cip-urile Exynos. Procesoarele Exynos 9610 și Exynos 9611 sunt utilizate în dispozitivele menționate mai sus.

India – Numele propriu al țării este Bharat Ganarajya (în limba hindi) și Republica India (în limba engleză). Acestea sunt cele două limbi oficiale în India la nivel național. Alte 22 de limbi sunt recunoscute oficial la nivel regional.

Asta nu înseamnă că problema telefoanelor din cele două serii vine de la procesoarele Samsung. Ar putea fi, de asemenea, o problemă legată de software. În acest moment, nimic nu pare să funcționeze, inclusiv resetarea din fabrică, așa că, sperăm, Samsung o va rezolva în curând. Nu au existat informații despre probleme similare pe aceste telefoane din partea utilizatorilor din afara Indiei.

Utilizatorii din India vor o rezolvare, dar să nu coste nimic. Cel mai probabil Samsung va rezolva în final această problemă, mai ales că India este o piață foarte importantă, a doua ca mărime din lume.