Fotografiile cu Samsung Galaxy A01 Core dezvăluie designul față și spate

607
Sursa Foto: @evleaks

Avansarea designului smartphone-urilor i-a făcut pe producători să renunțe la utilizarea bateriilor detașabile pe telefoane. Acest lucru a făcut imposibilă înlocuirea unei baterii la sfârșitul vieții cu una nouă. Samsung se pare că va reveni la designul bateriei amovibile pe modelele sale entry-level. Galaxy A01 Core este primul smartphone ce va reveni la o baterie detașabilă.

Zilele trecute un Samsung Galaxy A01 Core a fost depistat pe site-ul de referință Geekbench. Inițial acest telefon a primit mai multe certificări și de la alte agenții de certificare. Conform informațiilor de la GizmoChina, Galaxy A01 Core va fi primul telefon Samsung din noile serii care va avea o baterie detașabilă. Primele sale fotografii au apărut prin intermediul cunoscutului Evan Blass.

Galaxy A01 Core, un telefon mai puțin spectaculos

În fotografii vedem atât designul frontal cât și cel din spate al telefonului Galaxy A01 Core. Practic, nu există niciuna dintre funcțiile obișnuite pe smartphone-urile moderne, cum ar fi afișajul de la margine la margine sau departamentul foto cu multe camere. În schimb, acesta are o lunetă considerabilă pe marginile superioare și inferioare ale ecranului. Luneta din partea superioară adăpostește camera selfie și difuzorul frontal.

Panoul din spate are o singură cameră selfie și un bliț LED. Ambele sunt într-un modul aliniat vertical situat în colțul din stânga sus al panoului din spate. Capacul spate este din material plastic cu un finisaj mat. Butoanele de volum și butonul de pornire sunt amplasate pe marginea din partea dreaptă a afișajului. Ne așteptăm ca slotul pentru cartela SIM să fie sub baterie.

Android Go este o versiune a sistemului de operare Android destinată telefoanelor low-end. A fost lansat în 2018 cu Android Oreo. Aduce unele caracteristicile ale sistemului de operare Android și le pune pe dispozitive cu maxim 2 GB de memorie RAM, rezultând telefoane foarte accesibile ca preț.

Anul trecut Samsung a lansat ultimul său telefon Android Go Edition. A fost un Samsung Galaxy A2 Core, după ce cu un an înainte a lansat alte două modele, Galaxy J2 Core și Galaxy J4 Core. Au fost telefoane foarte ieftine destinate țărilor în curs de dezvoltare. Acestea au venit cu aplicații Google Go Edition, cum ar fi Maps Go, Google Assistant Go și Gmail Go.

Așteptăm un preț de aproximativ 80€ pe A01 Core

Hardware-ul nu este unul spectaculos. Samsung Galaxy A01 Core va avea un ecran HD+ cu rezoluție de 1.480 x 720p. Sunt zvonuri că va avea un ecran de 5,14 inch PLS TFT. Telefonul va fi alimentat de un cip-set Media Tek HT6739WW, care ar trebui să fie un SoC de nivel de intrare. Procesorul este de tip quad-core, format din patru CPU Cortex-A53. Procesorul este asociat cu 1 GB RAM și, probabil va avea 8 GB ca stocare. Smartphone-ul Galaxy A01 Core va rula pe Android 10 Go Edition.

Telefonul a fost certificat de Bluetooth SIG cu numărul de model SM-A013F / DS. Din această listare aflăm că va avea suporta Bluetooth v5. De asemenea, a fost reperat pe Wi-Fi Alliance cu Wi-Fi dual-band 02.11b / g / n. Smartphone-ul Samsung nu pare să aibă un senzor de amprentă la spate sau pe lateral. Probabil va avea o baterie de 3.000 mAh detașabilă și va fi disponibil în roșu și albastru. Cu aceste specificații la bord ne așteptăm să vină la preț ieftin, undeva în jur de 80 de euro.