Samsung Galaxy A02 și M02 primesc certificarea Bluetooth SIG

534
Sursa Foto: Bluetooth SIG

Două dispozitive Samsung au apărut săptămâna trecută pe site-ul norvegian NEMKO. Cele două poartă numerele de model SM-A025F și SM-M025F și se crede că sunt Galaxy A02 și Galaxy M02. Modelele au fost acum certificate de Bluetooth SIG, ceea ce indică faptul că modelele vor fi lansate în curând.

Interesant, ambele certificări, pentru Galaxy A02 și Galaxy M02, sunt în același document de certificare. Acest lucru poate indica că aceste modele sunt de fapt unul și același telefon. Cel mai probabil se va lansa pe piețe diferite, fiecare piață cu oricare dintre cele două nume.

Samsung Galaxy A02 / Galaxy M02 cu Android 10

Din păcate, specificațiile smartphone-urilor nu sunt incluse în lista Bluetooth SIG. Cu toate acestea, SM-A025F a apărut mai devreme pe baza de date Geekbench, dezvăluind prezența unui chipset Qualcomm, Android 10 și 2GB RAM. Modelele mai mici Galaxy A01 și Galaxy M01 au procesorul Qualcomm Snapdragon 439. Presupunem că va fi același procesor sau unul puțin mai nou pe Galaxy A02 si Galaxy M02.

Listările Geekbench sunt de obicei puține în ceea ce privește specificațiile. Dar, conform GizmoChina, Galaxy A02 va avea un display HD+ de 5,7 inch și va fi alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 450. Dispozitivul / dispozitivele vor avea dual camera la spate, care constă dintr-un senzor principal de 13MP și unul de adâncime de 2MP. În partea din față, va fi o cameră selfie de 8MP. Telefonul are o baterie decentă de 3.500 mAh sub capotă.

NEMKONorges Elektriske Materiellkontroll este o organizație privată norvegiană fondată în 1933. Nemko oferă servicii de testare, inspecție și certificare cu privire la produse electrice, mașini, utilaje, instalații și sisteme la nivel mondial.

Pe lângă certificarea agenției norvegiene NEMKO, cele două au fost certificate, tot la pachet de Wi-Fi Alliance. Samsung nu a spus deocamdată nimic despre aceste smartphone-uri entry-level. Dar ne putem aștepta ca despre Samsung Galaxy A02 și Galaxy M02 să apară mai multe informații iar lansarea să fie foarte aproape.