Galaxy A02, M02 certificate de Wi-Fi Alliance, lansare iminentă

585
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Samsung se pregătește să lanseze în curând două noi smartphone-uri entry-level – Galaxy A02 și Galaxy M02. Dispozitivele au fost reperate recent într-o listă de certificare de pe site-ul web Nemko AS, sugerând că se apropie de lansarea pe piață.

Numerele de model menționate în documentul de certificare includ SM-A025F / DS, SM-A025F, SM-M025F / DS, SM-A025M / DS, SM-A025M. Interesant este faptul că numerele de model pentru cele două dispozitive sunt incluse în același document de către compania norvegiană de certificare. Acest lucru sugerează că Galaxy M02 ar putea fi doar un Galaxy A02 rebranded pentru anumite piețe sau invers.

Gigantul tech a făcut acest lucru cu Samsung Galaxy A01 și Samsung Galaxy M01. Cel mai probabil noile telefoane vor fi urmașele acestor două modele existente. Astfel că nu este foarte surprinzător faptul că Samsung urmează din nou același traseu.

Galaxy A02 și Galaxy M02 oferte foarte accesibile

Lista de certificare publiată de Nemko AS nu oferă detalii despre aceste două smartphone-uri, conform AndroidHeadlines. Cu toate acestea, o listare pe site-ul de referință Geekbench luna trecută ne-a dat o idee despre ce să ne așteptăm de la Galaxy A02. Receptorul rulează pe un chipset Qualcomm Snapdragon entry-level cu 2GB RAM și 32GB stocare.

Modelele anterioare Galaxy A01 și Galaxy M01 au procesorul Snapdragon 439. Deci noile modele ar putea veni cu un procesor Snapdragon 450, dacă nu chiar cu unul mai bun. De asemenea, Samsung Galaxy A01 a fost disponibil într-o variantă de 16GB stocare, în timp ce Galaxy M01 a venit cu 3GB RAM. Deci, există șanse mari ca viitorul Galaxy A02 / M02 să fie disponibil și în mai multe configurații de memorie. Toate variantele ar trebui să prezinte un slot pentru card Micro-SD pentru extinderea stocării.

AndroidHeadlines este un site fondat în 2010 și este una dintre cele mai importante surse de știri Android. Are sediul în Los Angeles, California. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produse Android precum telefoane, tablete și alte dispozitive Android.

Separat, o certificare din partea Wi-Fi Alliance a dezvăluit că Galaxy A02 rulează Android 10 din cutie. Acesta este un alt indiciu că dispozitivul va sosi în perioada imediat următoare. Cu Android 11 apărut de peste o lună, Samsung nu poate lansa un telefon decât cu Android 10 în această perioadă.

Baterie de 3.500 mAh pe viitoarele modele Samsung

Sunt informații că Galaxy A02 / M02 ar putea avea un ecran HD+ LCD de 5,7 inch. Acest lucru pare a fi neschimbat față de modelele precedente. Camera dublă din spate va rămâne și ea neschimbată, așa că ne uităm încă la o cameră primară de 13MP și una de adâncime de 2MP. Camera frontală ar putea fi una de 8MP pe noul telefon, față de un senzor de 5 megapixeli pe modelele din generația anterioară. O baterie de 3.500 mAh va alimenta acest/aceste telefoane.

Este de la sine înțeles că Galaxy A02 și Galaxy M02 vor fi oferte entry-level de la Samsung. După toate probabilitățile, telefoanele vor debuta cu un preț în jur de 130 de euro.