Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

772
Samsung Galaxy A03s aproape de lansare are pagina de asistenta live
Sursa Foto: via gizmochina.com

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina de asistență a viitorului smartphone Samsung este live în India. Acest lucru indică faptul că s-ar putea să nu dureze prea mult până când compania sud-coreeană va anunța Galaxy A03s în India. Va fi prima țară unde va fi lansat, dar, fiind un telefon fabricat în India este de înțeles.

Listarea pe Samsung India menționează doar numărul modelului și nu include informații despre specificațiile sale. În ultimele săptămâni, Samsung Galaxy A03s a fost reperat în diferite locuri, cum ar fi Comisia Federală pentru Comunicații (FCC), autoritatea SIG Bluetooth și Geekbench. De asemenea, telefonul a fost certificat de autoritatea TKDN din Indonezia, care indică faptul că va ajunge și în Indonezia.

Lansare iminentă pentru Samsung Galaxy A03s

Samsung Galaxy A03s va înlocui Samsung Galaxy A02s care a debutat în noiembrie anul trecut. La fel ca predecesorul, modelul Galaxy A03 va fi dotat cu specificații modeste. Informațiile anterioare au dezvăluit că Galaxy A03s are un ecran LCD Infinity-V HD+ de 6,5 inch (16,51 cm). Va fi la bord un procesor MediaTek Helio G35 însoțit de 3 / 4GB RAM și 32 / 64GB stocare. Cel mai probabil Android 11 și Samsung One UI 3.1 vor fi pe partea de software.

Samsung Galaxy A03s are trei camere la spate cu una principală de 13MP + 2MP +2MP, de adâncime și macro. Va avea și o cameră frontală de 5MP, potrivit GizmoChina. Dispune de GPS cu A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, USB Type-C 2.0 și Bluetooth 4.2.

GALILEO este sistemul european de navigație prin satelit, denumit după astronomul italian Galileo Galilei. Are 30 de sateliți care au primit nume de copii din Europa. Satelitul GSAT-218 se numește Irina, după o fetiță din România.

Viitorul smartphone ieftin Samsung va avea o baterie de 5.000mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W. Mai trebuie să amintim și o mufă de 3,5mm pentru căști, lucru tot mai rar pe multe telefoane actuale.

Se așteaptă ca Galaxy A03 să devină oficial la începutul lunii august, inițial în India, apoi în Indonezia și în alte țări din Asia. Nu sunt momentan informații despre disponibilitatea în Europa, dar nu este exclus să ajungă și aici. În prezent, nu există niciun cuvânt din partea Samsung despre prețul dispozitivului.