Samsung Galaxy A04e este oficial, are ecran de 6,5 inch și Android 12

201
Samsung Galaxy A04e este oficial
Sursa foto : sammobile.com

Recent am scris că Galaxy A04e low-cost a fost certificat de Bluetooth SIG. Nu a durat mult până când Samsung a oficializat noul telefon cu buget redus, deși foarte discret. Gigantul tehnologic coreean tocmai oficializat pe Samsung Galaxy A04e și a dezvăluit o mână de specificații împreună cu mai multe fotografii oficiale.

Telefonul are un design unibody din policarbonat, ceea ce înseamnă că nu are un cadru din metal/plastic care separă zona afișajului de panoul din spate, potrivit SamMobile. În schimb, acesta din urmă se înfășoară în jurul marginilor telefonului, ceea ce este o trăsătură comună de design pentru dispozitivele Samsung orientate spre buget. Din ce vedem este un telefon cu specificații modeste, un urmaș al modelului Galaxy A04, lansat în august anul acesta.

Să începem cu cele mai evidente informații, și anume, designul exterior. Samsung Galaxy A04e este afișat în trei opțiuni de culoare: albastru, bronz și negru. Telefonul entry-level are un afișaj tip Infinity-V unde este plasată camera selfie de 5 megapixeli. Pe spate are două camere lângă un blitz LED.

Samsung Galaxy A04e lansat oficial

Noul smartphone Samsung are un ecran HD+ LCD PLS de 6,5 inch (16,51 centimetri) și rata de refresh de 60Hz. Are o cameră principală de 13MP cu deschidere f/2,2, un senzor de adâncime de 2MP cu deschidere f/2,4 și un selfie shooter de 5MP (f/2,2). Având în vedere că prețul va fi undeva în jur de 100 de euro, aceste camere erau de așteptat.

Euro este una dintre cele mai puțin falsificate bancnote din lume. În 2021, doar 12 bancnote din fiecare milion de bancnote au fost identificate ca fiind false. Este unul dintre cele mai bune procente dintre monedele internaționale majore.

În ceea ce privește opțiunile de memorie, Samsung Galaxy A04e va fi disponibil cu 3/4GB de memorie RAM și 32/64/128 GB spațiu de stocare. Telefonul are un slot pentru card micro-SD pentru extinderea memorie până la 1TB. Samsung nu a confirmat procesorul aflat în Galaxy A04e, dar ar putea ascunde un MediaTek Helio G35 sub capotă.

Alte caracteristici confirmate de Samsung includ o baterie de 5.000 mAh, LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n (2,4 GHz), Bluetooth 5.0 și Samsung Knox. Aparatul este echipat cu senzori de lumină și proximitate și un accelerometru. Sistemul de operare Android 12 și interfața Samsung One UI Core 4.1 sunt la bord din cutie.

Potrivit Samsung, opțiunile de culoare și memorie pot varia în funcție de piață. Momentan Samsung nu a dezvăluit când și unde va fi scos mai întâi la vânzare Galaxy A04e.