Samsung Galaxy A04 a fost lansat oficial

563
Samsung Galaxy A04 lansat
Sursa foto: androidheadlines.com

De două zile am scris despre Samsung Galaxy A04s deoarece au apărut toate specificațiile și caracteristicile acestuia. Ieri, compania a lansat în liniște pe Samsung Galaxy A04, despre care recent am scris că poate fi lansat în orice moment. Ambele dispozitive sunt oferte la preț redus, deși Galaxy A04 este inferior lui Galaxy A04s.

După cum puteți vedea, Samsung Galaxy A04 are o crestătură central sus în forma unui strop de apă în cădere și o margine de jos mai groasă. Ei bine, mai groasă decât ramele laterale și marginea de sus. Butoanele fizice de pornire/blocare și balansorul de volum se află în partea dreaptă. Două camere sunt incluse pe spatele acestui telefon și sunt aliniate vertical, potrivit AndroidHeadlines. Un bliț LED se află chiar lângă acele camere, în timp ce sigla Samsung este inclusă și ea pe spate.

Samsung Galaxy A04 cu procesor Unisoc și ecran de 6,5 inch

Acesta nu este un smartphone deosebit de puternic, dar este de așteptat, deoarece este un dispozitiv entry-level. Este alimentat de procesorul octa-core Unisoc SC9863A. Noul Smartphone Samsung are un ecran LCD Infinity-V de 6,5 inch (16,51 cm) și HD+ (1560 x 720 pixeli).

Samsung Galaxy A04 este disponibil în trei variante de memorie RAM și stocare. Are 4 / 6 / 8GB de memorie RAM și 32 / 64 / 128GB de stocare. Apropo, puteți extinde spațiul de stocare până la 1TB prin intermediul unui Micro-SD.

George Harry Heilmeier un inginer american este considerat pionierul afișajele cu cristale lichide – liquid-crystal display (LCD). A fost director al DARPA și a avut contribuții importante în cercetările la avioanele stealth, lasere spațiale și AI.

Sistemul de operare Android 12 împreună cu interfața Samsung One UI Core 4.1 Core sunt preinstalate din cutie pe noul telefon. Succesorul lui Galaxy A03 de anul trecut vine cu o cameră principală de 50 de megapixeli (cu deschiderea f/1,8) la spate, însoțită de o cameră de adâncime de 2MP (f/2,4). O cameră selfie de 5 megapixeli este, de asemenea, parte a pachetului. La toate cele de mai sus furnizează curentul electric o baterie de 5.000 mAh. Utilizează un port de Tip-C pentru încărcare și transferuri de date. Telefonul include o mufă pentru căști de 3,5 mm și acceptă conectivitate Dual 4G VoLTE. Bluetooth 5.0 este, de asemenea, acceptat.

Opțiunile de conectivitate includ 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth v5.0 și GPS. În interiorul dispozitivului există două sloturi pentru carduri SIM, unul pentru nano SIM și unul pentru card Micro-SD separat pentru extinderea stocării.

Samsung Galaxy A04 vine în variantele de culoare negru, verde, alb și cupru. Samsung nu a împărtășit încă prețul pentru dispozitiv și nici alte informații legate de disponibilitate. Totuși estimăm un preț în jur de 200 de euro.