Samsung Galaxy A05 certificat Wi-Fi Alliance, este aproape de lansare

396
Samsung Galaxy A05 a certificat cu Wi-Fi
Sursa foto: via notebookcheck.net

Samsung pare gata să meargă mai departe în ceea ce privește ofertele sale de smartphone-uri Android ieftine. Acum un Samsung Galaxy A05 pare aparent gata să de-a piept cu viața de zi cu zi. Un dispozitiv cu acest nume a apărut într-o bază de date de testare independentă, deși încă nu a fost lansat. Totuși, certificarea Wi-Fi Alliance sugerează că acesta ar putea fi primul telefon din nouă generație de telefoane Galaxy A în 2024.

Samsung Galaxy A04 este unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri Android noi din 2023. Ne amintim că acesta a fost lansat în august anul trecut, deci o lansare a lui Samsung Galaxy A05 în perioada următoarea este perfect plauzibilă. Galaxy A04 are câteva caracteristici excelente, printre care o cameră principală de 50MP și o baterie de 5.000 mAh. Prin urmare, este de așteptat ca succesorul său să primească cel puțin aceste două bunătăți.

Samsung Galaxy A05 cu numerele de model SM-A055M și SM-A055F

Un dispozitiv cu numele de produs „Galaxy A05” a ​​fost depistat recent pe site-ul Wi-Fi Alliance. Site-ul web Wi-Fi Alliance dezvăluie numele, numărul modelului dispozitivului și informații despre versiunea software înainte de lansare. Numele sugerează de fapt despre ce telefon este vorba, potrivit Notebookcheck. Samsung Galaxy A05 pare destinat pentru cel puțin două regiuni cu variante de număr de model corespunzătoare (SM-A055M și SM-A055F). Ambele modele sunt versiuni dual-SIM (DS).

În ciuda acestui upgrade numeric față de Samsung Galaxy A04, noul telefon Galaxy A05 pare să fie dezamăgitor în ceea ce privește creșterea specificațiilor, cel puțin în ceea ce privește conectivitatea wireless. Dispozitivul va avea suport pentru benzi de frecvență Wi-Fi de 2,4 GHz și 5 GHz. Cel mai probabil va fi lansat cu Android 13 și One UI 5.0 din cutie. Prin urmare, se pare că va rata distracția One UI 6 la debutul său.

Wi-Fi este numele scurt pentru Wireless Fidelity. Sediul Wi-Fi Alliance este în Austin, Texas, Statele Unite. Wi-Fi 6 oferă viteze cu aproximativ 30% mai rapide decât Wi-Fi 5. Numele Wi-Fi se scrie întotdeauna despărțit de o liniuță.

În afară de aceste detalii de mai sus, nicio altă specificație a smartphone-ului nu este dezvăluită de certificarea Wi-Fi Alliance. Și data de lansare a dispozitivului rămâne necunoscută în prezent. Vom ajunge să aflăm mai multe detalii despre dispozitiv, cum ar fi specificațiile și designul său, dacă apare pe site-urile de benchmark sau primește alte certificări în următoarele zile.