Samsung Galaxy A05 și Galaxy A05s lansate discret în Malaezia

156
Samsung Galaxy A05 and A05s
Sursa Foto: via gsmarena.com

Despre Galaxy A05 și Galaxy A05s am scris destul de recent, având informații că ambele modele sunt aproape de lansare. Acum cele două telefoane din partea de jos a seriei Galaxy A au fost lansate discret de compania Samsung în Malaezia.

Samsung a lansat în tăcere cei mai noi membri din seria Galaxy A 2024 cu Galaxy A05 și Galaxy A05s. Cele două telefoane sunt aproape identice, sunt unele mici diferențe la procesor și la camerele foto, potrivit GSMArena. Ambele telefoane dispun de ecrane LCD cu diagonala de 6,7 inch (17,02 centimetri). Ecranul lui Galaxy A05 are rezoluție HD+, iar a lui Galaxy A05s rezoluție FHD+. Există o cameră frontală de 13 MP pe Galaxy A05s ascunsă într-o crestătură sus pe ecran și una de 8 megapixeli pe A05.

Galaxy A05 și Galaxy A05s lansate cu Android 13 și One UI Core

Marea diferență între cele două noi telefoane este la procesor. Galaxy A05s, cel mai bun dintre cele două modele, are un procesor Qualcomm Snapdragon 680, în timp ce Galaxy A05 primește un MediaTek Helio G85. Ambele telefoane au 6 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare care poate fi extinsă prin Micro-SD.

De asemenea, ambele telefoane au aceeași cameră principală de 50MP (cu diafragma f/1,8) alături de o cameră de adâncime de 2 MP. Samsung Galaxy A05s primește un mic supliment la spate, o cameră macro de 2 MP. Samsung a echipat telefoane cu baterii robuste de 5.000 mAh, asigurând o utilizare extinsă la o singură încărcare. În plus, ambele telefoane acceptă încărcare rapidă de 25 W, permițându-vă să vă încărcați rapid dispozitivul atunci când este necesar.

One UI Core este o versiune mai simplă a interfeței normale Samsung One UI. One UI Core are mai puține funcții, dar păstrează același limbaj de design și vine cu multe dintre aceleași aplicații Samsung preinstalate găsite pe One UI.

În ceea ce privește software-ul, ambele telefoane rulează pe interfața Samsung One UI 5.0 Core, bazată pe cel mai recent sistem de operare Android 13. Acest lucru asigură o experiență de utilizator fluidă și actualizată. Galaxy A05 vine în negru, verde deschis și argintiu, în timp ce și Galaxy A05s este oferit suplimentar în violet.

Deocamdată, Samsung nu a dezvăluit detaliile de preț și disponibilitate pentru aceste noi smartphone-uri din seria Galaxy A. Cu toate acestea, ne așteptăm să apară mai multe informații în zilele următoare. Rămâneți la curent pentru actualizări despre când și unde puteți pune mâna pe aceste noi dispozitive Samsung.