Samsung Galaxy A10, Galaxy A20 și A60 primesc noi opțiuni de culoare

1801
Sursa Foto: Samsung India

Samsung a introdus anul acesta mai multe smartphone-uri ca niciodată în seria Galaxy A. Au fost lansate telefoane ieftine și mai scumpe cu diferite specificații, telefoane ce se adresează tuturor categoriilor de clienți. Acum, Samsung a introdus noi variante de culoare ale ultimelor sale smartphone-uri Galaxy A și anume pentru Galaxy A10, Galaxy A20 și Galaxy A60.

Acest lucru vine la doar câteva zile după ce compania a introdus nuanța White – Alb pentru Samsung Galaxy A30 în India. Galaxy A10 și Galaxy A20 au primit și ele o variantă de culoare Gold – Auriu în India. Cele două smartphone-uri au fost inițial lansate în nuanțe de Red – Roșu, Black – Negru și Blue – Albastru. Noua versiune color a ambelor Galaxy A10 și A20 este acum disponibilă pentru vânzare în India prin Samsung Online Store. În același timp Samsung Galaxy A60 a primite opțiunea de culoare Peach Sea Salt.

Prețuri foarte accesibile pentru Galaxy A10 și Galaxy A20 în  India

Prețul lui Samsung Galaxy A10 în India începe de la aproximativ 100 de euro pentru varianta cel mai simplă cu memoria RAM de 2 GB. Galaxy A20 în cea mai simplă variantă începe de la 145 de euro. După cum menționează site-ul MySmartPrice noua variantă de culoare Gold este disponibilă numai în magazinul oficial Samsung al Samsung. Platformele de comerț electronic, cum ar fi Flipkart și Amazon, precum și alte magazine de vânzare cu amănuntul vor primi puțin mai târziu această culoare.

Pentru a reaminti specificațiile, Samsung Galaxy A10 și Galaxy A20 sunt dotate cu procesorul Exynos 7884 și afișajul Infinity-V. Modelul A20 are un ecran de 6,4 inch, dual-camera cu 13 + 5 megapixeli la spate și o cameră foto de 8 MP frontal. O baterie de 4.000 mAh asigură curentul necesar pentru funcționarea smartphone-ului. Samsung Galaxy A10, pe de altă parte, este livrat cu afișaj de 6,2 inch, cameră spate de 13 megapixeli, cameră frontală de 5 MP și baterie de 3.400 mAh. Ambele telefoane vin cu Android 9 Pie și interfața One UI din cutie. Samsung Galaxy A20 are și un scaner de amprente montat în spate.

Cel mai cunoscut scriitor și romancier din India este Rabindranath Tagore. Supranumit Sufletul Bengalului și Profetul Indiei moderne, el a devenit în 1913 primul non-european care a câștigat Premiul Nobel pentru Literatură. „Veți deveni ceea ce încercați în continuare să fiți” – Rabindranath Tagore.

Samsung Galaxy A60 are specificații aproape identice cu Galaxy M40

În ceea ce privește Samsung Galaxy A60, telefonul urmează să fie lansat și în India. Acesta a fost lansat în China cu câteva luni în urmă, are un afișaj Super AMOLED Infinity-O, o cameră frontală impresionantă de 32 megapixeli și triple-camera la spate. Procesorul Snapdragon 675 este la bord și baterie de 3.500 mAh. Telefonul este identic cu Galaxy M40 vândut în restul lumii. Daybreak Black și Cocktail Orange au fost culorile când a apărut pe piață în China. Noua culoare introdusă, Peach Sea Salt, este o combinație între un albastru luminos și roz în jurul capacului din spate al dispozitivului. Prețul telefonului pornește de la aproximativ 252 de euro în India, pentru varianta de bază de 6 GB RAM + 64 GB de stocare. În China smartphone-ul Samsung Galaxy A60 este vândut la un preț de aproximativ 262 de euro.

În final aceste opțiuni de culoare este posibil să fie introduse la nivel global. Samsung Galaxy A10 și Galaxy A20 sunt telefoane din gama mid-range și ne așteptăm ca aceste culori să fie disponibile peste tot. Au fost cazuri când Samsung și-a rezervat dreptul de a lansa anumite culori doar pe unele piețe. În general acest lucru s-a întâmplat cu telefoanele high-end din seria Galaxy S și Galaxy Note.