Galaxy A10 cu Exynos 7885 și 2 GB de RAM pe Geekbench

935

Galaxy A10 va fi un smartphone mid-rande, primul din noua serie Galaxy A. Totuși acesta ar putea veni cu mai multe caracteristici premium, cum ar fi un scaner de amprente in-display. O recentă apariție pe site-ul de referință Geekbench a lui Samsung Galaxy A10 a dezvăluit câteva detalii despre viitorul telefon.

După ce am văzut cum arată și câteva specificații de la Galaxy A20, Galaxy A30 și Galaxy A40, acum a venit rândul lui Galaxy A10. Mai multe informații sugerează că Samsung Galaxy A10 ar putea fi lansat în curând, alături de Galaxy A60. Apariția lui Galaxy A10 pe Geekbench face puțină lumină asupra modului cum se va prezenta mezinul seriei Galaxy A.

Samsung Galaxy A10 foarte probabil cu ecran LCD

Acesta va fi dotat cu procesorul Exynos 7885, va avea o memorie de 2GB de RAM și Android Pie. Această cantitate de memorie RAM este poate puțin dezamăgitoare, având în vedere că recentul smartphone Galaxy A7 (2018) are 4 GB de memorie. Lansarea unuia mai nou cu jumătate din această memorie este posibil să nu mulțumească pe unii cumpărători. Procesorul Samsung Exynos 7885 cel puțin este un plus pentru cel mai mic membru din această serie. Fiind un model de intrare în gama Galaxy A, acesta probabil va avea un ecran LCD. Au fost mai multe informații că Galaxy A10 și Galaxy A60 nu vor avea ecrane OLED.

Samsung Galaxy A10, momentan cu numărul de model SM-A105F a reușit să obțină 1.124 de puncte în single-core și 3.233 de puncte în testul multi-core de pe Geekbench. Sunt scoruri relativ modeste în concordanță cu poziția ce o va ocupa în noua serie Galaxy A.

Un procesor multi-core este o componentă cu două sau mai multe unități de procesare, numite nuclee, care execută instrucțiunile unui program. Nucleele pot procesa simultan mai multe date în același timp, crescând viteza procesorului. Procesoarele au fost dezvoltate, inițial, cu un singur nucleu – single-core.

Primul smartphone din gama mid-range nu are specificații impresionante, este destul de simplu în mai toate. În special dacă facem o comparație cu ultimele modele din seria Galaxy A lansate de Samsung destul de recent, Galaxy A7 (2018) și Galaxy A9 (2018). Odată lansat, Galaxy A10 va fi primul din partea de jos a noii serii Galaxy A. Până acum, știm că Samsung va lansa nouă modele din gama Galaxy A. Despre șase dintre ele știm ceva mai multe.

Procesorul Exynos 7885 va fi pe patru telefoane din seria Galaxy A

Primele patru dispozitive din această gamă – inclusiv Galaxy A20, Galaxy  A30 și Galaxy A40 – ar trebui vină cu procesorul Exynos 7885. Samsung Galaxy A30, conform informațiilor ar trebui să găzduiască o memorie RAM de 4 GB. În același timp, Galaxy A50 și Galaxy A60 se așteaptă să vină cu un Exynos 9610 mai puternic, fiind astfel dispozitive mai premium.

Despre Galaxy A10 și A60 circulă informații ca vor veni cu un senzor de amprente in-display și o setare cu mai multe camere pe spate. Este aproape sigur că va include și un display mai lat. Aceste lucruri poate atrage mai mulți cumpărători în încercarea de a experimenta caracteristici emblematice la prețurile bugetare. Un smartphone cu un scaner de amprente în display nu credem că va fi lansat înaintea seriei Galaxy S10.