Samsung a anunțat oficial pe Galaxy A7 cu triple-camera la spate

1668

Samsung Electronics a anunțat astăzi, prin SamsungNews, pe Galaxy A7, ultimul venit în familia Galaxy A. Cu o cameră triplă puternică la spate, un design elegant și caracteristici foarte bune pentru folosirea zilnică, inovatorul Galaxy A7 este dispozitivul ideal pentru a fotografia și pentru a te însoți oriunde.

Samsung se angajează să furnizeze inovații semnificative tuturor consumatorilor din întreaga familie Galaxy, indiferent cine sunt sau unde sunt în lume„. A declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications Samsung Electronics. „Suntem încântați să introducem noi caracteristici inovatoare seriei A cu Galaxy A7. Este un dispozitiv practic, convenabil dar puternic, construit pentru a vă ajuta în viața de zi cu zi, este un telefon extraordinar„.

Cu Galaxy A7 împărtășiți noi experiențe cu o camera triplă, puternică

Nu pierdeți niciodată niciun detaliu cu obiectivul de 8MP de 120° Ultra Wide aflat pe Galaxy A7. Cu același unghi de vizionare ca și ochiul uman, Galaxy A7 surprinde lumea exact așa cum o vedeți. Galaxy A7 are o cameră pentru profunzime și caracteristica Live Focus. Prin aceasta puteți să controlați profunzimea câmpului, permițându-vă să reglați efectul bokeh pentru a crea fotografii uimitoare.

Obțineți fotografii clare atât în ​​condiții de luminozitate mare, cât și în condiții de lumină scăzută. Lentilele de 24MP aflate pe A7 aduc automat mai multă lumină, prin combinarea a patru pixeli într-unul, în condiții de lumină scăzută. Galaxy A7 are optimizator de scenă inteligent (Samsung intelligent Scene Optimizer). Camera ajustează culoarea, contrastul și luminozitatea pentru a optimiza instantaneu calitatea imaginii.

Ecran AMOLED și Dolby Atmos pentru sunet sourond

Dispunând de un display premium AMOLED de 6 inch, Galaxy A7 vă permite o nouă experiență în gama mid-range. Samsung Infinity Display vă oferă cea mai bună vizionare neîntreruptă și imersivă. Galaxy A7 oferă o tehnologie de sunet captivantă cu Dolby Atmos, mai multă distracție printr-un sunet care te înconjoară, parcă ireal. Când vine vorba de stil, Galaxy A7 nu face compromisuri. Dispune de un design de sticlă, un senzor de amprentă laterală pentru comoditate, este practic și confortabil în mână. Galaxy A7 este disponibil în patru culori elegante, pentru a se potrivi la orice stil personal. Albastru, negru, auriu și roz, pentru ca A7 să se potrivească la orice ținută și ocazie.

Disponibil din 11 octombrie în Europa și Asia

Conceput pentru a face viața mai convenabilă, Galaxy A7 vine cu Bixby, Samsung Pay și Samsung Health.

Galaxy A7 va fi disponibil pe mai multe piețe din Europa și Asia din această toamnă. De asemenea se va extinde pe mai multe piețe suplimentare la nivel global în viitorul apropiat. Conform informațiilor prețul acestui smartphone este în jurul valorii de 350 de euro. Pentru a sărbători lansarea lui Samsung Galaxy A7 compania va organiza un eveniment Samsung Galaxy pe 11 octombrie 2018.

Samsung Galaxy A7 – specificații smartphone:

Display 6 inch FHD+ (1080×2220) Super AMOLED
Ecranul este măsurat în diagonală ca un dreptunghi complet, fără a se ține cont de colțurile rotunjite
Camere Spate: Triple-camera 24MP AF (F1,7) │ Ultra Wide: 8MP (F2,4) 120°
│ Adâncime: 5MP(F2,2)
Frontal: 24MP FF (F2,0)
Dimensiuni 159,8 x 76,8 x 7.5 mm │ 168 grame
Procesor Octa Core 2,2GHz │ Poate fi diferit în funcție de operatorul de telefonie mobilă și de piață
Memorie 4GB RAM, 64 memorie internă + MicroSD (până la 512GB)
4GB RAM, 128 memorie internă
6GB RAM, 128 memorie internă
Poate fi diferită în funcție de operatorul de telefonie și de piață
Baterie 3.300mAh
Sistem operare Android 8.0 Oreo
Rețea LTE Cat.6 │ 2CA
Connectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2,4/5GHz) │ VHT80 │ Bluetooth v 5.0 (LE până la 2Mbps) │ ANT+ │ USB Type-B │ NFC │ GPS │ Glonass │ BeiDou*
**Acoperirea BeiDou poate fi limitată
Samsung Pay NFC │ Poate varia în funcție de țară
Senzori Accelerometru │ Amprentă digitală │ Gyroscop │ Geomagnetic │ Senzor Hall │ Proximitate │ Lumină ambientală
Culori Albastru │ Nergru │ Auriu │ Roz │Pot varia în funcție de țară