Un telefon Samsung foarte ieftin, Galaxy A10e, primește Android 11

560
Unul dintre cele mai ieftine telefoane din lume Galaxy A01e primeste Android 11
Sursa Foto: prin intermediul SamMobile.com

Samsung și-a îndreptat atenția către unul dintre cele mai accesibile telefoane Galaxy lansate în 2019: Galaxy A10e. Compania a lansat acum o actualizare de software considerabilă pentru acest smartphone – Android 11. Este o surpriză plăcută, având în vedere că A10e a fost actualizat cu patch-ul de securitate iunie 2021 în urmă cu doar câteva săptămâni.

Noua actualizare se lansează deja pentru Galaxy A10e (SM-A102U) în SUA. Actualizarea are numărul de firmware A102USQUBCUFC și include cel mai recent patch de securitate din iulie 2021. Dar, evident, cel mai interesant lucru despre această nouă versiune este că aduce pe lângă Android 11 și o versiune mai nouă a Samsung One UI.

Samsung Galaxy A10e primește actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A10e a fost întotdeauna un telefon low-cost iar acum este și mai ieftin la doi ani de la lansare. Noul sistem de operare Android 11 este însoțit de o versiune mai simplistă „Core” a One UI. Acestei interfețe de utilizare îi lipsesc anumite caracteristici rezervate de obicei telefoanelor mai puternice, dar cel puțin introduce un design UI mai modern. Conform SamMobile, aceasta este ultima actualizare majoră a sistemului de operare Android pentru Galaxy A10e.

Galaxy A10e este un telefon modest, cu preț redus, lansat în august 2019 cu Android 9. Telefonul a fost actualizat la Android 10, ceea ce înseamnă că acest upgrade la Android 11 va fi ultimul. Desigur telefonul ar trebui să primească în continuare patch-uri de securitate pentru încă doi ani.

Numele modern de Statele Unite ale Americii a apărut prima data în Declarația de Independență, „declarația unanimă a celor treisprezece State Unite ale Americii” adoptată de „reprezentanții Statelor Unite ale Americii”, 4 iulie 1776.

Cum am scris mai sus, smarphone-ul a început să primească Android 11 în Statele Unite. Aici proprietarii de Galaxy A10e (SM-A102U) ar trebui să primească o notificare de actualizare în orice moment. De asemenea, pot încerca să declanșeze actualizarea deschizând aplicația Setări de pe telefon. Apoi mergeți la Actualizare software și atingeți Descărcare și instalare.

Samsung va lansa actualizarea la Android 11 și One UI Core și pe alte piețe în perioada următoare. Vă reamintim că Samsung Galaxy A10e a fost cel mai bine vândut telefon Android în SUA, în Q1 2020.