Samsung Galaxy A10s, afișul oficial confirmă lansarea iminentă

193
Sursa Foto: via igeekphone.com

Galaxy A10s este de așteptat să fie viitorul smartphone Galaxy A la prețuri accesibile de la Samsung. Lansarea lui Samsung Galaxy A10s se poate întâmpla în orice moment, sugerează afișul promoțional oficial publicat în exclusivitate de 91Mobiles. Viitorul smartphone Samsung va fi lansat inițial în India și, cel mai probabil apoi în țările din Asia de Sud-Est.

Afișul arată că smartphone-ul Samsung Galaxy S10s va avea afișajul Infinity-V. Telefonul este așteptat să fie un upgrade iterativ la smartphone-ul Galaxy A10, lansat la începutul acestui an. În mod special, sursele site-ului sus amintit au dezvăluit, de asemenea, că viitoarea ofertă a seriei Galaxy A va dispune de dual-camera la spate și, tot acolo de un scanner de amprente. Aceste informații sunt în conformitate cu scurgerile și zvonurile anterioare.

Samsung Galaxy A10s, specificații și preț

Telefonul Samsung Galaxy A10s va fi comercializat în India la prețul de pornire de 7.990 INR, echivalentul a aproximativ 105 euro. Smartphone-ul este așteptat să vină cu un ecran HD+ de 6,2 inch (15,75 cm), cu un mic decupaj în forma literei „V” unde se află camera pentru selfie. Telefonul a primit un procesor Octa-Core, probabil un procesor MediaTek Helio P22. Acesta va fi  cuplat cu 2 GB de memorie RAM și stocare de 16 GB. Stocarea pe Galaxy A10s este mai mică decât pe Samsung Galaxy A10 original.

Pe partea de software cel mai probabil smartphone-ul Samsung Galaxy A10s va avea Android 9 Pie și interfața One UI. Are o baterie relativ mare, de 4.000 mAh, comparativ cu bateria de 3.400 mAh de pe Galaxy A10. În departamentul foto Galaxy A10s este, de asemenea, mai bun decât Galaxy A10. Va avea o configurație foto cu o cameră principală de 13 MP + 2 MP. Frontal va fi o cameră de 8 MP pentru autoportrete și apeluri video. Samsung Galaxy A10 nu avea scaner de amprente și camere duale la spate.

FCC – Federal Communications Commission a fost înființată în anul 1934 printr-o lege semnată de președintele Franklin D. Roosevelt. Legea SUA prevede că FCC a fost creată „în scopul apărării naționale” și „în scopul promovării siguranței vieții și a proprietății prin folosirea comunicațiilor radio prin cablu”.

Scanerul de amprente din spate va fi un plus binevenit și va adăuga securitate receptorului. Conform 91Mobiles este posibilă o dată de lansare în jur de 7 august. Samsung Galaxy A10s a fost certificat recent și de FCC, ceea ce indică faptul că dispozitivul va ajunge probabil și în SUA. Documentația FCC pentru telefon dezvăluie o dimensiune de 157 x 75,8 mm. Samsung Galaxy A10s este de așteptat să fie disponibil în negru, albastru și verde.