Galaxy A10s certificat de FCC cu scaner de amprente și dual-camera la spate

801
Sursa Foto: via MySmartPrice.com

Un nou telefon din seria Galaxy A 2019 a trecut prin procesul de autorizare al FCC (Comisia Federală pentru Comunicații) din SUA. Văzând numărul de model al telefonului (SM-A107F / DS), presupunem că telefonul va fi lansat pe piață ca Samsung Galaxy A10s. Acesta se va alătura celuilalt smartphone entry-level Samsung Galaxy A10.

Numărul de model al smartphone-ului care urmează să fie lansat are codul „DS”. Este o versiune dual-SIM, ca cele mai multe smartphone-uri Samsung din ultima vreme. Aproape sigur smartphone-ul Galaxy A10s va avea ca destinație inițială piețe precum India și China. Telefonul a trecut procesul de certificare al comisiei americane FCC, astfel ar putea fi lansat în curând pe cel puțin câteva piețe.

Certificarea FCC pentru Galaxy A10s dezvăluie câteva informații

Documentele care însoțesc certificarea FCC referitoare la Galaxy A10s dezvăluie ceva din designul viitorului telefon. Pe spate acesta are inclus un cititor de amprente și două camere foto, ambele aceste lucruri lipsesc de la Galaxy A10.

Samsung Galaxy A10 are caracteristica de deblocare prin identificarea feței, parolă, codul PIN și modelul ales de posesor pentru autentificarea utilizatorului. Galaxy A10 a fost, de asemenea, unul dintre puținele telefoane lansate de Samsung ce are o singură cameră la spate. Ambele aceste neajunsuri par a fi fost rezolvate de gigantul high-tech sud-coreean cu Galaxy A10s.

Codul PIN – Personal Identification Number, în română Număr Personal de Identificare. Este un cod numeric (4-12 cifre), are caracter confidențial și este introdus pentru accesarea unui sistem sau serviciu de către un utilizator. În 2006, James Goodfellow, inventatorul care a brevetat codul PIN, a primit premiul OBE – Order of the British Empire.

Există, de asemenea, o baterie de 3.900mAh (3,8V DC) pentru furnizarea energiei electrice pe Galaxy A10s. Caracteristicile de conectare includ Wi-Fi cu o singură bandă (2.4GHz), Bluetooth 5.0 și 4G LTE. În ceea ce privește dimensiunile, Galaxy A10s are o înălțime de 157 mm și o lățime de 75,8 mm. Asta e tot ce știm despre telefon până acum.

Conform MySmartPrice, ne așteptăm ca telefonul să ruleze software-ul Android 9 Pie și interfața Samsung One UI să nu lipsească. Aproape sigur un procesor Samsung Exynos Octa-core, nu știm care și o mufă pentru căști de 3,5 mm vor fi la bord. La categoria entry-level în care va fi încadrat Samsung Galaxy A10s suntem siguri că va dispune de un ecran LCD.