Samsung Galaxy A10s a fost certificat Wi-Fi, lansarea pare iminentă

780
Sursa Foto: via 91Mobiles.com

Samsung lucrează intens la Galaxy A10s, chiar dacă Galaxy A90 și Galaxy Note 10 se află și ele în plină atenție. Viitorul smartphone accesibil de la brandul Galaxy a apărut destul de mult în prim-plan în informațiile din ultimul timp. De câteva zile, telefonul a putut fi văzut pe site-ul comisiei americane FCC. Acolo Galaxy A10s, purtând numărul de model SM-A107F, a dezvăluit câteva dintre specificațiile sale.

Acum, același număr de model SM-A107F/DS a fost certificat și de o altă autoritate în materie – Wi-Fi Alliance. Se crede că telefonul misterios ar putea fi un upgrade al modelului Galaxy A10 și ar putea să aterizeze pe piață cu denumirea de Samsung Galaxy A10s.

Galaxy A10s certificat de Wi-Fi Alliance cu o bandă de 2,4 GHz

Terminația cu literele „DS” după numărul de model SM-A107F, alias Galaxy A10s, din certificarea Wi-Fi Alliance înseamnă Dual SIM. În plus, acestă certificare ne arată că telefonul Samsung va veni cu sistemul de operare Android 9 Pie. Galaxy A10s va susține frecvența Wi-Fi cu o singură bandă (banda de 2,4 GHz). Cam asta-i tot ce ne spune Wi-Fi Alliance.

Din informațiile anterioare am aflat că Galaxy A10s ar putea să vină cu un scaner de amprente montat pe spate. Această caracteristică biometrică a lipsit de pe modelul inițial Samsung Galaxy A10. Receptorul este de așteptat să vină cu o baterie de 3.900 mAh, un jack pentru căști de 3,5 mm și o configurație dual-camera la spate pentru aparatul de fotografiat. Din păcate, nu avem detalii despre camerele foto și nici nu știm dimensiunea ecranului. Nu știm nici memoria RAM, spațiul de stocare sau alte specificații ale smartphone-ului Galaxy A10s în momentul de față.

RAM – Memoria cu acces aleator, este traducerea expresiei engleze Random Access Memory. Este denumirea generică pentru orice tip de memorie de calculator care poate fi accesată aleator, oferind acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare.

Deoarece modelul Galaxy A10s a fost certificat de două autorități importante, ne putem aștepta la apariția sa pe piață în orice moment. Smartphone-ul va fi cel mai probabil o actualizare ușoară a smartphone-ului Samsung Galaxy A10. Pentru cei care nu știu, acesta din urmă a fost lansat în India la începutul acestui an, cu afișaj HD de 6,2 inch, cu un procesor Exynos 7884, memorie RAM de 2 GB și stocare expandabilă de 32 GB.

Galaxy A10s probabil cu un preț mai mare decât Galaxy A10

În materie de optică, telefonul are o cameră de 13 MP la spate și una pentru selfies de 5 MP. Pune totul în mișcare un acumulator de 3.400 mAh, în timp ce Android 9 Pie și interfața Samsung One UI se ocupă de partea de software. Samsung Galaxy A10 este disponibil în prezent în magazinele majore de comerț electronic din România, la un preț de aproximativ 600 – 650 de lei. Probabil Samsung Galaxy A10s va avea un preț ușor mai mare când va fi lansat.