Samsung Galaxy A11 și Samsung Galaxy A21 vor ajunge în SUA

966
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung și-a consolidat gama de smartphone-uri de gamă medie și bugetară anul trecut, prin introducerea unei noi serii Galaxy M și reînnoirea seriei Galaxy A. Seria Galaxy A, în special, a fost purtătorul de pavilion al companiei pe cele două segmente. Această serie a inundat piața cu telefoane la fiecare punct de preț. Acum cu noua serie Galaxy A (2020) din care fac parte și Galaxy A11 și Galaxy A21, Samsung speră la și mai mult.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că se bucură de o rată de succes copleșitor pe diverse piețe de pe glob, nu multe telefoane din seria Galaxy A au ajuns în SUA. Se pare că situația se va schimba anul acesta. Știm deja că Galaxy A51 și Galaxy A01 se vor lansa la un moment dat în Statele Unite. Acum, o nouă informație, via AndroidHeadlines, sugerează că celor două li se vor alătura Galaxy A11 Galaxy 21.

Posibil ca Samsung Galaxy S10 Lite să ajungă și el în SUA

Samsung are planificat să vândă pe Galaxy A11 și Samsung Galaxy A21 în Statele Unite, confirmă și Max Weinbach de la XDA Developers, într-un tweet recent. De asemenea, noul smartphone recent lansat Samsung Galaxy S10 Lite ar putea ajunge și el în Statele Unite. Mergând pe urma lui Galaxy A51, Galaxy A11 și Galaxy A21 vor avea versiuni libere de rețea și blocate de operatorii de telefonie mobilă din SUA.

Momentan nu este clar dacă toți operatorii wireless din SUA vor vinde sau nu aceste două dispozitive. Dezvoltarea firmware-ului sugerează că Samsung Galaxy A51 va fi vândut de către toți cei patru mari operatori de telefonie mobilă din SUA: AT&T, T-Mobile, Verizon și Sprint.

Sprint Corporation este una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din lume și al patrulea operator de telefonie mobilă din SUA după numărul de clienți. La 30 iunie 2019 Sprint oferea servicii la peste 58 milioane de clienți. Sediul central se află în Overland Park, Kansas.

Se pare că Samsung Galaxy A01 „s-ar putea” lansa doar la compania Sprint, conform Max Weinbach. Cu toate acestea, certificările FCC de luna trecută, sugerează că Verizon și Metro PCS, marca preplătită T-Mobile, ar putea vinde și ele acest smartphone Samsung entry-level. Telefonul va fi lansat cel mai probabil și de alți operatori de telefonie mobilă din SUA. Nu sunt date despre Galaxy A11 și Galaxy A21. Nu se cunoaște foarte multe nici despre Galaxy S10 Lite, în ceea ce privește disponibilitatea sa în SUA.

Galaxy A51 va fi cel mai scump dintre modelele din seria Galaxy A din SUA

Samsung probabil își va dezvălui în curând detaliile privind prețurile și disponibilitatea telefoanelor din seria Galaxy A. În timp ce Galaxy A01 este oferta ce mai ieftină pentru acest an, Galaxy A11 și A21 stau merg cu un pas mai înainte. Samsung Galaxy A51, între timp, are un preț mai mare, raportat la celelalte modele din seria Galaxy A pe piața americană.

Samsung Galaxy A50 a fost printre primele telefoane din seria Galaxy A (2019) care au fost lansate în SUA. Receptorul s-a descurcat foarte bine în SUA, ca de altfel peste tot în lume anul trecut. Samsung Galaxy A51, care ambalează aceleași caracteristici și specificații cu ceva upgrade-uri, poartă aceeași preț ca și predecesorul său în SUA. Samsung are, de asemenea, o variantă 5G pentru Galaxy A51 în dezvoltare pentru Coreea de Sud. Rămâne de văzut dacă Samsung are în plan să aducă această variantă și în Statele Unite.