Samsung Galaxy A11 lansat discret, are triple-camera și baterie de 4.000mAh

858
Sursa Foto: via phonearena.com

Compania a Samsung lansat în liniște smartphone-ul entry-level cu preț redus Samsung Galaxy A11. Chiar dacă nu a fost lansat oficial telefonul a apărut pe site-ul oficial Samsung. Telefonul despre care s-au scurs multe informații în ultimul timp, va ajunge foarte curând pe rafturile magazinelor.

Singurele lucruri care rămân neclare în acest moment sunt când și unde va fi disponibil noul smartphone Samsung Galaxy A11 și cât va costa. Știm totul despre acest telefon și prin amabilitatea companiei Samsung avem și un set de imagini frumoase care arată telefonul din toate unghiurile.

Samsung Galaxy A11 cu ecran TFT de 6,4 inch

Gigantul tech nu a dezvăluit numele procesorului care alimentează pe Samsung Galaxy A11. Este posibil să fie un chipset MediaTek sau Exynos, nu unul realizat de Qualcomm. A dezvăluit doar că smartphone-ul este alimentat de un chipset octa-core de 1,8 GHz. Telefonul vine în două variante de memorie RAM, de 2GB și 3GB. Ambele modele dispun de o stocare internă de 32GB. Există un slot pentru card microSD pentru stocare suplimentară (până la 512GB). O baterie masivă de 4.000mAh va furniza curentul electric necesar funcționării. Are încărcare rapidă prin cablul de 15W.

Având în vedere că este un telefon pentru persoanele care dispun de un buget redus, telefonul nu are ecran AMOLED. Pe Galaxy A11 este un ecran Infinity-O TFT de 6,4 inch cu o rezoluție HD+ (720×1560 pixeli). Dacă sunteți obsedat de geometrie, trebuie să știți că gaura afișajului este poziționată în partea superioară stângă, nu în mijloc. Samsung Galaxy A10 lansat anul trecut are un ecran de 6,2 inch și un ecran Infinity-V.

TFT thin-film-transistor este o variantă a unui display cu cristale lichide (LCD). Un ecran TFT îmbunătățește calitatea imaginii, cum ar fi adresabilitatea și contrastul. Ideea unui afișaj cu cristale lichide bazat pe TFT a fost concepută de Bernard Lechner de la RCA în 1968.

Triple-camera pe Galaxy A11 cu una principală de 13MP

Carcasa din spate pare a fi din policarbonat și acolo este o configurație cu trei camere în colțul din stânga sus. Lângă aceste camere există și un flash LED și, tot pe spate mai are și un senzor de amprente. Triple-camera cuprinde o cameră principală de 13 megapxieli cu diafragma f / 1,8, una ultra-wide de 5MP și f / 2,2 și o cameră pentru adâncimea fotografiilor de 2MP cu deschiderea f / 2,4. O cameră frontală de 8 megapixeli cu f / 2.0, este pentru selfie și apeluri video.

Conform PhoneArena, restul specificațiilor telefonului sunt destul de decente și includ cu siguranță și versiunea de software Android 10. Galaxy A11 măsoară 161,4 x 76,3 x 8 mm și cântărește 177 grame. Samsung Galaxy A11 va fi disponibil în patru culori diferite: negru, albastru, roșu și alb.