Samsung Galaxy A11, au apărut primele fotografii ale smartphone-ului

987
Sursa Foto: androidheadlines.com

În ultimul timp au tot apărut informații despre Samsung Galaxy A11. Acum avem o imagine cu viitorul smartphone Samsung care întărește zvonurile anterioare apărute. Inclusiv faptul că va avea o configurație triplă a camerei pe spate și va utiliza un afișaj Infinity-O.

Samsung Galaxy A11 pare a fi din material plastic. Și având în vedere faptul că acesta urmărește să fie un smartphone cu buget, nu ar fi o surpriză imensă. De asemenea, are niște margini destul de groase în jurul telefonului, deși acest lucru este probabil și din cauza faptului că ecranul nu este unul curbat, aflat pe unele dintre smartphone-urile mai performante ale gigantului tech.

Samsung Galaxy A11 este cu siguranță un dispozitiv bugetar

Specificațiile pe care le-am văzut până acum pentru Galaxy A11 ne determină să credem că acesta va fi un smartphone foarte ieftin. Va oferi un ecran HD+ cu o diagonală de 6,2 inch pe care îl vedem în fotografiile provenite de la AndroidHeadline. Nu știm momentan dacă va fi un ecran TFT sau unul AMOLED. Fotografiile se potrivesc cu schițele apărute în documentația depusă de Samsung la FCC, are același modul foto spate. Galaxy A11 probabil va avea același procesor Samsung Exynos 7884 octa-core existent pe Galaxy A10.

Cu toate acestea, nu are o baterie de gamă medie, vine cu una de 5.000 mAh. Având în vedere celelalte specificații de pe acest dispozitiv, bateria va rezista destul de mult. Probabil o baterie care va rezista mai mult de două zile, poate chiar trei.

La începutul anului 2018, Huawei a lansat primul telefon cu triple-camera, Huawei P20 Pro. Primul smartphone Samsung care a fost dotat cu trei camere a fost Samsung Galaxy A7 (2018). A fost lansat în septembrie 2018 și avea camere de 24 + 8 + 5MP.

Camera triplă din spate va fi compusă din una principală de 13MP, împreună cu una de 5MP și una de 2MP. Este posibil ca aceasta din urmă să fie un „senzor de adâncime”. În prezent nu este clar ce fel de cameră este cea de 5MP. Partea din față va primi o cameră de 8MP în gaura situată sus în stânga ecranului Infinity-O. Este același tip de ecran aflat și pe Samsung Galaxy A60 și Galaxy M40. Smartphone-ul va avea software-ul Android 10 cu One UI.

Samsung Galaxy A11 va fi lansat și în SUA

Alte specificații includ un scaner de amprente la spate și cu un bliț în zona camerelor din spate. Butonul lateral și balansorul de volum sunt amplasate pe marginea din dreapta a telefonului. Deși este dificil să confirmăm acest detaliu doar din fotografii așa pare. Galaxy A11 pare să găzduiască o mufă pentru căști de 3,5 mm pe marginea superioară. A11 ar putea fi unul dintre ultimele telefoane Samsung care au o mufă de 3,5 mm.

Așa cum a fost menționat în alte articole, Samsung Galaxy A11 își va face drum spre Statele Unite. Cu toate acestea, în acest moment, nu suntem siguri când se va întâmpla acest lucru. Samsung Galaxy A10 a fost cel mai vândut smartphone Android din 2019 în SUA, dar și în lume. În acest fel astfel succesorul lui ar trebui să aibă succes nu numai în SUA dar și la nivel global.