Samsung Galaxy A11 cu triple-camera și o baterie de 4.000mAh

642
Sursa Foto: via SamMobile.com

Încep să apară tot mai multe informații despre numeroasele telefoane din seria Galaxy A (2020) pe care Samsung le va lansa în acest an. Recent, am scris despre specificațiile camerei și bateriei pentru Galaxy A31 și Galaxy A41. Astăzi, informații similare au apărut despre Samsung Galaxy A11. Acesta va fi probabil, alături de Galaxy A01, cele mai accesibile din seria Galaxy A din acest an. Acum A11 a fost certificat de Comisia Federală de Comunicații (FCC), din SUA.

Certificarea Federal Communications Commission este pentru numărul de model SM-A115F – viitorul pentru Samsung Galaxy A11. În certificarea FCC se menționează explicit capacitatea bateriei telefonului. Galaxy A11 are o baterie de 4.000mAh, la fel ca Galaxy A10, deși ar putea totuși oferi o durată de viață mai bună. Acest lucru deoarece Galaxy A11 va fi alimentat de chipsetul Snapdragon 625/626, mai eficient decât Exynos 7884 de pe Galaxy A10.

Samsung Galaxy A11 va avea camere mai performante decât Galaxy A10

În timp ce capacitatea bateriei s-ar putea să nu se schimbe, nu avem informații în acest sens, documentele FCC dezvăluie că Galaxy A11 va avea trei camere la spate. Galaxy A10 are o singură cameră la spate, deci este un upgrade destul de semnificativ. Cu toate acestea, rămâne de văzut care vor fi specificațiile camerelor. Este posibil să fie una macro de 2MP similară cu cea aflată pe Galaxy A41, deși ar putea fi doar una de adâncime de 2MP cu are Samsung Galaxy A01.

Galaxy A11 va avea, de asemenea, un senzor de amprentă la spate, conform documentației publicate de Federal Communications Commission. Unele dintre celelalte specificații, am mai scris anterior despre ele, includ 2GB RAM, 32GB stocare și Android 10 cu One UI 2.0 direct din cutie.

FCC este o comisie independentă a guvernului american. A fost fondată în 1934, pentru pentru a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, cablu, satelit și cablu. Are 1.688 de angajați federali, cu o proporție de 50% bărbați și 50% femei.

Samsung Galaxy A11 va fi disponibil în alb, roșu, albastru și negru, cel puțin la lansare; nu se știe când Samsung va anunța dispozitivul, dar ar putea face asta în martie. Atunci se împlinește un an de când Galaxy A10 a fost lansat.

Nu știm nici disponibilitatea smartphone-ului dar presupunem că va merge pe urmele fratelui său mai mic, pe aceleași piețe. Galaxy A10 are un preț de aproximativ 600 de lei în România, cu mici diferențe în funcție de vânzător. Galaxy A11, prin prisma specificațiilor mai bune, sigur va avea și un preț mai mare.