Samsung Galaxy A12 actualizat la Android 12 și One UI 4.1

448
Samsung Galaxy A12
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat actualizarea Android 12 pentru Galaxy A12, cel mai bine vândut smartphone din 2021. Samsung Galaxy A12 primește în prezent noua versiune Android în Rusia. Actualizarea ar trebui să fie lansată pentru utilizatorii din alte regiuni, inclusiv în România în zilele următoare. Tot acum primește actualizarea la Android 12 și Samsung Galaxy A03.

Galaxy A12 primește interfața Samsung One UI Core 4.1 cu Android 12. Aceasta este o versiune redusă a software-ului Android personalizat al companiei Samsung. Actualizarea aduce o reproiectare a interfeței de utilizare cu o funcție de paletă de culori care vă permite să personalizați elementele interfeței de utilizare cu culori unice pe baza tapetului dvs. Noii indicatori de confidențialitate vă anunță ori de câte ori o aplicație deschide camera sau folosește microfonul. Comenzile îmbunătățite de confidențialitate vă permit să blocați rapid accesul la cameră, potrivit colegilor noștri de la AndroidHeadlines. Actualizarea lui Samsung Galaxy A12 este un plus evident pentru acest excelent telefon.

Multe bunătăți pe Samsung Galaxy A12 cu Android 12

Samsung a adăugat și noi funcții ale camerei pe Galaxy A12. De exemplu, înregistrarea video începe imediat după atingerea butonului de înregistrare. Mai devreme, a început abia după ce eliberați degetul de pe buton. Există și noi funcții de editare. Widgeturi noi, modul întunecat îmbunătățit, luminozitate îmbunătățită și controale de volum pe ecran, animații mai fluide și aplicații Samsung stoc îmbunătățite sunt câteva alte puncte importante ale One UI Core 4.1 bazată pe Android 12.

Actualizarea Android 12 pentru Samsung Galaxy A12 din Rusia a fost lansată cu versiunea de firmware A125FXXU2CVH1. De asemenea, actualizarea include și patch-ul de securitate din iulie. Acesta nu este cel mai recent disponibil, dar nu ne plângem, deoarece există suficiente bunătăți pe care le primim.

One UI Core este versiunea redusă a interfeței obișnuite One UI. Este dezvoltată special pentru telefoanele Galaxy cu buget redus. Are mai puține funcții în comparație cu One UI care rulează pe telefoanele Galaxy mid-range și premium.

Împreună cu Samsung Galaxy A12, compania a lansat actualizarea Android 12 și pentru Samsung Galaxy A03. Acest telefon primește și One UI Core 4.1 și corecția de securitate din iulie cu această actualizare. Lansarea a început în Europa și ar trebui să se extindă treptat în toate celelalte regiuni în care dispozitivul a fost vândut. Noua versiune de firmware pentru telefon este A035FXXU1BFH4, deși aceasta poate varia în funcție de piață.

Samsung Galaxy A03 a fost lansat cu Android 11 și va primi cândva anul viitor și Android 13. Cu toate acestea, Galaxy A12 rulează Android 10 din cutie și își va încheia viața pe Android 12. Dacă sunteți unul dintre milioanele de oameni care dețin acest telefon (peste 51 de milioane de unități vândute numai în 2021), Android 13 nu va ajunge pe acest telefon, din păcate.