Samsung Galaxy A03 lansat pentru a vă face viața mai convenabilă

580
Samsung Galaxy A03 lansat - va face zi cu zi mai convenabila
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Galaxy A03 a fost de mai mult timp în atenția noastră, am scris de multe ori despre el. După ce a fost certificat de toate agențiile posibile, ieri a fost lansat în mod discret de Samsung. Compania spune că a fost construit pentru a facilita îndeplinirea sarcinilor zilnice aducând o gamă largă de upgrade-uri caracteristicilor mobile de bază ale Samsung.

Având în vedere că Galaxy A02 a fost foarte bine vândut peste tot în lume, presupunem că Galaxy A03, mai bine dotat, va fi și el în atenția cumpărătorilor.

Noul smartphone îmbunătățește și mai mult caracteristicile predecesorului său Samsung Galaxy A02. Samsung Galaxy A03 are un ecran ecran Infinity-V HD+ de 6,5 inch (16,51 cm), o cameră principală de 48 MP, un procesor puternic octa-core (2 x 1,6 GHz + 6 x 1,6 GHz) și o baterie de 5.000 mAh de lungă durată. Galaxy A03 oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă conecta cu prietenii și familia și pentru a vă bucura de divertismentul preferat pe tot parcursul zilei.

Samsung Galaxy A03 în trei variante de RAM și stocare

În ceea ce privește hardware-ul, Samsung Galaxy A03 are procesor octa-core de 1,6 GHz. Din păcate, modelul nu a fost anunțat. Din informațiile anterioare, am aflat că ar trebui să fie un cip set Unisoc. Știm sigur însă, din infograficul prezentat de Samsung Newsroom, că smartphone-ul trei capacități de RAM + stocare: 3GB de memorie RAM + 32GB stocare; 4GB + 64GB și 4GB RAM + 128GB stocare. Android 11 este la bord însoțit de interfața One UI 3.0.

În ceea ce privește departamentul foto, Samsung Galaxy A03 are două camere la spate, cu una principală de de 48MP cu deschiderea f/1,8 și o camera de adâncime de 2MP cu f/2,4. Lângă cele două camera există și un bliț LED. Telefonul are o camera frontală de 5MP cu diafragma f/2,2, pentru selfie și apeluri video. Pe partea de conectivitate are Bluetooth, Wi-Fi, USB-C, iar pe partea audio acceptă efecte de sunet Dolby Atmos. Dimensiunile telefonului sunt 164,2 x 75,9 x 9,1 mm.

Dolby Atmos este o tehnologie de sunet surround dezvoltată de Dolby Laboratories. Dolby Atmos este integrat și în smartphone-uri sub formă de egalizatoare. Primele smartphone-uri cu Dolby Atmos au fost cele din seria Galaxy S8.

Chiar dacă Samsung evidențiat cele mai bune caracteristici ale telefonului printr-un infografic, nu a dezvăluit detalii despre disponibilitate și preț. Având în vedere că Samsung Galaxy A02 costă în jur de 150 de euro și Galaxy A03 are câteva upgrade-uri față de acest model, așteptăm un preț în jur de 160 – 170€ pentru acest nou model.

Probabil telefonul va ajunge pe piață în perioada imediat următoare, la timp pentru febra cumpărăturilor de sfârșit de an. Smartphone-ul este disponibil în albastru, negru și roșu. Culorile și variantele de memorie vor varia în funcție de piață.