Samsung Galaxy A12 este acum disponibil și în Statele Unite

631
Samsung Galaxy A12 este acum disponibil si in Statele Unite
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a prezentat smartphone-ul Galaxy A12 la sfârșitul anului trecut. Până acum acesta a fost lansat la vânzare doar pe câteva piețe, inclusiv India, Singapore, Coreea de Sud și Marea Britanie. Acum smartphone-ul accesibil și-a făcut drum în SUA. În ciuda faptului că Samsung s-a abținut de la a face vreun anunț oficial, telefonul accesibil Samsung Galaxy A12 este acum disponibil și în SUA.

Ieri operatorul american de telefonie mobilă AT&T a listat pe Samsung Galaxy A12 pe site-ul său. Smartphone-ul are un preț de 179,99 USD pentru modelul liber de rețea. Utilizatorii pot opta pentru diferite planuri de cumpărare, inclusiv pentru o plată în rate pe o perioadă de 30 de luni! Cumpărătorii noi pot deschide o linie de credit sau pot actualiza cea existentă pentru a alege un plan nelimitat „eligibil” și pentru a primi credite în factură în valoare de 150$ pe o perioadă de 30 de luni. Acest lucru ar reduce prețul telefonului la 1 dolar pe lună. La AT&T smartphone-ul este disponibil doar în culoarea neagră.

La Samsung Galaxy A12 din SUA camera principală este mai mică!

Comparativ cu varianta internațională a modelului, Samsung Galaxy A12 vândut în rețeaua AT&T are un sistem de camere mai slab. Camera principală a versiunii internaționale de 48MP de la spate a fost înlocuită cu una de 16MP. Conform Universmartphone, celelalte specificații rămân similare cu modelul Galaxy A12 pentru piețele internaționale.

Samsung Galaxy A12 din rețeaua AT&T are un ecran LCD HD+ Infinity-V de 6,5 inch (16,51 cm). Are un procesor MediaTek Helio P35 însoțit de 3GB de memorie RAM și 32GB de stocare. Memoria internă poate fi extinsă printr-un card micro-SD. Smartphone-ul are o baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 15W.

GPS – Global Positioning System a fost inventat din necesitatea unui sistem independent de navigație militară. Departamentul Apărării a fost primul care a realizat acest lucru. A dezvoltat sistemul, care inițial a utilizat 24 de sateliți. Utilizarea civilă a fost permisă din anii 1980.

Smartphone-ul Samsung rulează cu sistemul de operare Android 10 din cutie. Are o cameră principală de 16MP și încă două de 2MP pe spate. Frontal are o cameră de 8MP pentru selfie și apeluri video. Are un senzor de amprente montat lateral. Alte specificații includ GPS, LTE, Wi-Fi b / g / n / ac, Bluetooth 5.0, NFC, un port USB Type-C și o mufă pentru căști. Chiar dacă la nivel internațional a fost lansat în negru, alb, albastru și roșu, modelul vândut în America este de culoare neagră.

Predecesorul său Samsung Galaxy A11 a ajuns și el în Statele Unite. Un alt model anterior, Samsung Galaxy A10e a fost cel mai bine vândut smartphone Samsung în SUA în Q1 2020.