Acasă Stiri Galaxy A12 și Galaxy A02s prezentate, vor fi la vânzare în ianuarie...

Galaxy A12 și Galaxy A02s prezentate, vor fi la vânzare în ianuarie 2021

Samsung tocmai a anunțat două noi telefoane bugetare care aparțin liniei Galaxy A 2021. Este vorba despre Galaxy A12 și Galaxy A02s, ambele cu o durată de viață a bateriei de lungă durată, un afișaj captivant mare și camere foto puternice la preț mic. Samsung Galaxy A02s este modelul cel mai ieftin dintre cele două, dar ambele vor ajunge pe piață sub 200 euro.

Despre Samsung Galaxy A12 am aflat mai multe lucruri iar zilele trecute a fost certificat de FCC. Am fost pregătiți să primim acest smartphone la sfârșitul anului sau începutul lui 2021. Până în prezent, am fost o mulțime de informații referitoare la specificațiile și caracteristicile acestui Galaxy A12. Surpriza mare vine de la Samsung Galaxy A02s, așa că să începem cu el.

Samsung Galaxy A02s cu baterie de 5.000 mAh

Galaxy A02s este echipat cu un ecran TFT de 6,5 inch (16,51 centimetri), cu o rezoluție HD+ și un design Infinity-V. Notch-ul găzduiește o cameră selfie de 5MP cu deschidere f / 2,2. La spate are trei camere, cu un shooter principal de 13MP, o cameră de adâncime de 2MP și una macro de 2 megapixeli.

Telefonul este alimentat de un procesor octa-core, nespecificat de Samsung, posibil Snapdragon 450 de 1,8 GHz, cuplat cu 3GB RAM. Clienții vor avea o singură opțiune de stocare – 32 GB – dar telefonul are un slot pentru card Micro-SD capabil să citească carduri de până la 1TB. Galaxy A02s va oferi probabil mai multe configurații de memorie internă.

Componentele sunt alimentate de o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W, conform SamMobile. Galaxy A02s nu are un senzor de amprentă și va fi probabil unul dintre puținele, dacă nu singurul telefon Galaxy din 2021 fără această caracteristică de securitate. Samsung Galaxy A02s va fi disponibil începând cu ianuarie 2021, la un preț de 150 de euro. Vor fi patru opțiuni de culoare: negru, albastru, roșu și alb, deși disponibilitatea va diferi probabil în funcție de piață. Ambele modele, A12 și A02s, vin cu Android 10.

Android și-a menținut poziția de lider ca sistem de operare mobil la nivel mondial în 2020. În august Android avea o cotă de piață 74,6% la nivel global. Google Android și Apple iOS dețin împreună aproape 99% din cota de piață globală. Samsung și Apple sunt principalii beneficiari.

Galaxy A12 cu ecran de 6,5 inch și quad-camera la spate

Galaxy A12 este un telefon bugetar în sine, chiar dacă va avea un preț ușor mai mare decât Galaxy A02s. Este urmașul lui Samsung Galaxy A11. Are un afișaj similar cu A02s, HD+ TFT Infinity-V de 6,5 inch, dar are un chipset octa-core mai puternic. Are patru nuclee de procesor tactate la 1,8 GHz și celelalte patru rulează la 2,3 GHz.

Galaxy A12 va fi lansat cu 3 / 4 / 6 GB RAM și 32 / 64 / 128 GB spațiu de stocare. Are și un slot pentru card Micro-SD. Samsung Galaxy A12 are o cameră selfie de 8MP (f / 2.0). La spate are un modul pătrat unde se află patru camere. Este acolo una principală de 48MP, o cameră ultra-largă de 5MP și două de 2MP, una macro și una de adâncime.

La fel ca Galaxy A02s, Galaxy A12 are o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W. Spre deosebire de modelul A02s, Galaxy A12 beneficiază de platforma de securitate Samsung Knox și de un scaner de amprentă montat lateral.

Samsung intenționează să lanseze pe Galaxy A12 în Europa în ianuarie 2021. Va fi disponibil tot în patru opțiuni de culoare: negru, albastru, roșu și alb, deși culorile pot varia în funcție de piață. Modelul de 64GB va costa 179€, în timp ce varianta de 128GB va costa 199€. Datele exacte de lansare sunt în prezent necunoscute, iar disponibilitatea va diferi probabil în funcție de țară.

Stiri

Iată cum să pregătiți telefonul Samsung Galaxy pentru upgrade-ul Android 12!

Nu peste mult timp primele telefoane Samsung vor primi upgrade-ul la Android 12 și One UI 4.0. În zilele noastre, chiar și...

Smartphone Samsung Galaxy Z Fold & Slide cu cinci camere foto

Samsung este un jucător dominant în domeniul smartphone-urilor pliabile cu Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. De-a lungul timpului,...

Lucruri care pot încetini semnificativ telefonul tău Samsung Galaxy

Dacă aveți un telefon Samsung Galaxy sau un alt model Android de ceva vreme, probabil ați observat că dispozitivul începe să încetinească....

Galaxy Watch și Galaxy Watch Active primesc o actualizare majoră

Mai multe funcții și fețe de ceas de la seria Galaxy Watch 4 ajung acum la Samsung Galaxy Watch și Watch Active...

Smartphone Samsung Tri-Fold pliabil cu încărcare wireless inversă

Samsung a lansat până acum acum diverse tipuri de smartphone-uri pliabile, dintre care Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung Galaxy A13 4G în lucru, are patru camere la spate

Lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy A13 4G s-ar putea să nu fie prea departe. Telefonul Samsung a intrat în producție la fabrica Greater...

Samsung QD-OLED TV vor fi lansate în dimensiuni de 55 și 65 inch

Samsung va începe în curând să producă ecrane QD-OLED în dimensiuni de 34, 55 și 65 inch. Informația provine de la ziarul...