Galaxy A12 pe pagina oficială de asistență Samsung, lansare iminentă

484
Sursa Foto: via gizmochina.com

La începutul acestui an, Samsung a lansat un Galaxy A11, un smartphone de buget cu afișaj cu gaură. Recent, succesorul său cu numele Galaxy A12 a apărut pe site-ul etalon de referință Geekbench. Acum, același dispozitiv a apărut pe pagina oficială de asistență Samsung Rusia. Acest lucru denotă că lansarea poate avea loc în orice moment.

Conform site-ului chinez GizmoChina, pagina oficială de asistență Samsung Rusia a listat un telefon cu numărul de model SM-A125F / DSN. Dacă ne amintim, dintr-o informație anterioară am aflat că Samsung Galaxy A12 va avea numărul de model SM-A125F. Noua apariție pe site-ul oficial și pagina de asistență Samsung din Rusia are un număr similar și confirmă informațiile anterioare. Acestea fiind spuse, în afară de numărul modelului, nu există alte informații despre telefon pe această pagină.

Galaxy A12 cu procesor MediaTek Helio P35

Cu toate acestea, datorită informațiilor de până acum, știm în mare ce caracteristici va aduce dispozitivul pe piață. În conformitate cu listarea recentă pe Geekbench, Samsung Galaxy A12 va avea procesorul Helio P35 al MediaTek.

Aceasta este o schimbare importantă de la Qualcomm Snapdragon 450 aflat pe Samsung Galaxy A11. În timp ce dispozitivul testat pe Geekbench avea 3GB RAM, informațiile anterioare afirmau că va veni cu opțiuni de stocare de 32 și 64 GB. Prin urmare, ne putem aștepta la o variantă mai mare, de 4GB de memorie RAM. Pentru un telefon din această gamă și aflat în partea de jos a seriei Galaxy A este foarte bine. Nu trebuie să uităm că Galaxy A11 a fost foarte bine primit prin prisma specificațiilor și a prețului.

Geekbench este o marcă comercială a Primate Labs Inc., cu sediul în Toronto, Ontario, Canada. Geekbench 5 este ultima generație de procesor etalon și permite compararea performanțelor dispozitivelor, sistemelor de operare și arhitecturi de procesor.

Mai mult, conform mai multor surse, Samsung Galaxy A12 va fi foarte asemănător în multe privințe cu predecesorul său. Astfel, ne putem aștepta la caracteristici precum un afișaj cu gaură în partea din față. În spate, se așteaptă ca dispozitivul să păstreze senzorul fizic de amprente (capacitiv) și să vină în negru, alb, albastru și roșu.

Acestea fiind spuse, va avea probabil și alte caracteristici, cum ar fi suport pentru card micro-SD, Android 10, triple-camera la spate, NFC și multe altele. Dacă dispozitivul ar fi similar cu Galaxy A11, ar putea avea un afișaj HD+, o baterie de 4.000 mAh (sau mai mare) cu încărcare rapidă de 15W.