Galaxy A13 4G: baterie de 5.000mAh și încărcare de 15W certificat de FCC

1009
Galaxy A13 4G
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung lucrează la mai multe smartphone-uri din seria Galaxy A. Se așteaptă ca gigantul coreean să lanseze în curând pe Galaxy A33 și Galaxy A53 dar și alte smartphone-uri. Un alt smartphone din seria Samsung Galaxy A care se va lansa în scurt timp este Samsung Galaxy A13 4G. Viitorul smartphone Samsung este de așteptat să fie lansat în săptămânile următoare.

Spunem acest lucru pe baza unei certificări a agenției americane FCC, care a dezvăluit câteva detalii cheie ale viitorului smartphone. Samsung Galaxy A13 4G a fost observat anterior pe mai multe site-uri web de certificare și de referință. Este un telefon ieftin și vine fără conectivitate 5G. Conform MySmartPrice este urmașul modelului Galaxy A12 lansat în noiembrie 2020.

Galaxy A13 4G cu procesor Samsung Exynos 850

Samsung Galaxy A13 4G va fi un nou smartphone de buget care se va lansa în curând. Dispozitivul a fost listat pe site-ul FCC cu numărul de model SM-A135F/DSN. Listarea confirmă câteva detalii cheie ale dispozitivului. Are o baterie cu numărul de model EB-BA217ABY cu o capacitate totală de 5.000 mAh. Deși dispozitivul a fost testat cu un încărcător de 25W, va suporta încărcare rapidă de 15W.

Nu știm diagonala smartphone-ului în acest moment, dar cel mai probabil va fi de 6,5 inch (16,51 cm). Este aceeași cu a modelului precedent Samsung Galaxy A12, model disponibil și în SUA. În plus, apariția pe site-ul Federal Communications Commission (FCC) dezvăluie, de asemenea, că Samsung va lansa dispozitivul cu suport Wi-Fi dual-band de 2,4 GHz și 5 GHz.

Numele Wi-Fi se scrie întotdeauna cu liniuță. Wi-Fi este numele scurt pentru Wireless Fidelity. Denumirea Wi-Fi, utilizată comercial din august 1999, a fost inventată de firma americană de consultanță Interbrand.

Anterior, Galaxy A13 4G a fost depistat pe site-ul web de certificare Bluetooth SIG. De aici am aflat că telefonul acceptă Bluetooth 5.0. De asemenea, a fost listat pe Geekbench cu procesorul Exynos 850 tactat la 2,0 GHz. Varianta listată pe Geekbench avea 3GB de memorie RAM.

Ne putem aștepta ca Samsung să lanseze și o opțiune cu 4GB de RAM. Telefonul va veni cu Android 12 din cutie și interfața Samsung One UI 4.0. Alte detalii despre Samsung Galaxy A13 4G includ patru camere pe spate; un port USB Type-C; o mufă audio de 3,5 mm; și un scaner de amprente montat lateral.