Samsung Galaxy A13 5G va fi disponibil și în Europa

319
Samsung Galaxy A13 5G
Sursa Foto: theverge.com

Samsung a adus pe Galaxy A13 4G clienților din Europa luna trecută, dar nu a menționat nimic despre venirea variantei 5G pe Bătrânul Continent. Acest lucru s-ar putea schimba în curând – cel puțin în unele țări europene. Samsung Galaxy A13 5G va fi disponibil la vânzare în mai multe țări din Europa.

Am scris cu mult timp în urmă că Galaxy A13 va fi cel mai ieftin telefon 5G de la Samsung. Și am avut dreptate – dar modelul nu a ajuns încă în Europa. Dar, după debutul lui Samsung Galaxy A13 5G în SUA, În Europa a apărut doar o variantă 4G. Acum, GalaxyClub a găsit dovezi că Samsung se pregătește să lanseze pe Galaxy A13 5G în Europa.

Samsung Galaxy A13 5G va fi lansat și în Europa

Acum, Galaxy A13 5G este foarte aproape de România. Încă nu avem dovezi clare că va ajunge și la noi, dar cel mai probabil îl vom găsi pe rafturi. Pe site-ul grecesc al Samsung a apărut A13 5G cu numărul de model SM-A136B. Șansa este mică ca Samsung să lanseze această variantă doar în acea țară din sudul Europei. Probabil este o chestiune de zile până când acest model va fi disponibil în mai multe țări din Europa. Desigur, acest lucru nu confirmă că va veni în România, dar avem mari speranțe – cel puțin până la proba contrarie.

Galaxy A13 5G este un smartphone mai bun, mai rapid și… mai scump decât Galaxy A13 4G. În timp ce acesta din urmă este echipat cu procesorul mai vechi și mai lent Samsung Exynos 850, primul are cipul MediaTek Dimensity 700. Acest procesor este și în Samsung Galaxy A22 5G de anul trecut, unde oferă performanțe excelente.

Grecia este considerată leagănul civilizației occidentale. Este locul de naștere al democrației, filosofiei occidentale, literaturii occidentale, istoriografiei, științelor politice, principiilor majore științifice și matematice, teatrului și Jocurilor Olimpice.

În plus, varianta 5G a lui Galaxy A13 are o frecvență a ecranului de 90 Hz, în timp ce versiunea 4G are un afișaj mai lent de 60 Hz. Versiunea 5G are, totuși, o cameră mai puțin decât versiunea 4G. Camera cu unghi ultra-larg de 5MP lipsește surprinzător de pe versiunea A13 5G. Celelalte caracteristici și specificații sunt identice.

Pe site-ul Samsung Grecia nu apare prețul pentru acest model 5G. Dar, în conformitate cu cele de mai sus, Galaxy A13 5G va costa mai mult în Europa față de A13 4G. Ne gândim la un preț în jur de 250 de euro la lansare.