Galaxy A13 va fi lansat în versiuni de 4G și 5G și în diferite culori

963
Galaxy A13 va fi lansat in versiuni de 4G si 5G in diferite culori
Sursa Foto: galaxyclub.nl

De când am aflată că Samsung lucrează la Galaxy A13, au apărut treptat mai multe detalii despre acest dispozitiv. Luna trecută au apărut informații despre hardware-ul smartphone-ului, apoi am aflat că Galaxy A13 va avea o cameră principală de 50 megapixeli și o baterie de 5.000mAh. Sunt premise că acesta va fi cel mai ieftin telefon 5G Samsung de până în prezent. Acum a aflat ce vopsele va folosi Samsung pentru acest telefon, aceleași care vor fi pe întreaga serie Galaxy A din 2022.

Samsung Galaxy A13 va fi lansat în versiuni 4G și 5G. Compania ține cont că este un telefon ieftin și va fi vândut foarte bine mai ales în țări unde rețelele 5G nu sunt încă active. Chiar dacă pare a fi o conexiune de „de modă veche” mai mult ca sigur această variantă 4G se va vinde foarte bine.

Samsung Galaxy A13 într-o paletă de culori în ton cu seria Galaxy A 2022

Versiunea 4G are numărul de model SM-A135F, iar versiunea 5G SM-A136B. La sfârșitul anului 2020, Samsung a lansat telefonul Galaxy A12 doar ca telefon 4G. În 2021, Galaxy A22 a apărut în două versiuni, deși varianta 5G poate fi cumpărată doar pe unele piețe.

Conform GalaxyClub, Samsung vrea să lanseze Galaxy A13 în aceleași culori ca Galaxy A33 și Galaxy A53. Samsung plănuiește și variante de dispozitive în negru, alb, albastru și portocaliu pentru A13. Aceasta pare să fie „paleta de culori standard” pentru seria Galaxy A în 2022. Cu toate acestea presupunem că mai multe opțiuni de culoare vor apărea mai târziu.

Frumusețea unei culori este în ochiul privitorului. Un studiu realizat de cercetători a concluzionat că majoritatea oamenilor sunt atrași de ochii albaștri. Margot Robbie, Megan Fox și Adriana Lima sunt printre celebritățile cu ochi albaștri.

Conform informațiilor, sunt șanse mari ca cel puțin o variantă de Galaxy A13 să fie în curând la vânzare în Europa. Nu știm în acest moment dacă va fi un model 4G sau 5G. După cum am menționat mai sus, Galaxy A22 a apărut în Europa doar ca telefon 5G, în timp ce Samsung Galaxy A32 este la vânzare în ambele versiuni.

Nu este clar când Samsung va lansa smartphone-ul entry-level Galaxy A13. Acesta este foarte aproape de lansare și a fost testat pe Geekbench cu sistemul de operare Android 11. Este foarte posibil ca telefonul să fie lansat de Samsung înainte de sfârșitul anului.

Deși nu știm încă un preț, Samsung Galaxy A12 costă în jur de 179€. Cel mai probabil și Galaxy A13 va avea un preț în jurul acestei valori, dar versiunea 5G va fi mai scumpă decât versiunea 4G.