Galaxy A20, A50 și Galaxy A70 vor fi vândute în America de Nord

949

În ultima vreme a apărut o mulțime de discuții despre Samsung, cu lansarea modelului Galaxy S10 și a unor probleme Galaxy Fold. Dar Samsung nu trăiește doar din telefoane high-end. Seriile Galaxy A și Galaxy M sunt foarte tentante pentru mulți consumatori al căror buget nu este foarte ridicat. Noua serie Galaxy A, de exemplu, are un excelent raport specificații / preț și este foarte atrăgătoare din acest punct de vedere. Acum probabil Galaxy A20, Galaxy A50 și A70 vor ajunge în America de Nord.

Gigantul tech sud-coreean știe acest lucru și continuă să lanseze diferite modele din seria Galaxy A mai ales în India. Acolo seria Galaxy A, dar și Galaxy M sunt foarte bine recepționate de public. Cu toate acestea, nu au existat indicii până acum că seria Galaxy A își va face drum peste ocean în Statele Unite.

Numere de model certificate de Wi-Fi pentru SUA și Canada

Acest lucru este pe cale să se schimbe conform ultimelor informații despre Samsung Galaxy A20, Galaxy A50 și Galaxy A70. Recent, certificările pentru numerele de model SM-A205U și SM-A205W au apărut pe paginile Alianței Wi-Fi. SM-205 este numărul de model pentru Samsung Galaxy A20. Litera „U” din terminație ne spune că modelul este pentru SUA, în timp ce litera „W” este destinată modelelor comercializate în Canada.

Verizon Communications a fost fondată în 1983 și are sediul în New York City. În 2017 a avut venituri de 126 miliarde de dolari. Compania operează pe cea mai fiabilă rețea wireless a Americii și pe cea mai performantă rețea din lume, oferind soluții integrate companiilor din întreaga lume. Are aproximativ un miliard de abonați în întreaga lume.

Samsung are firmware pentru toți cei patru operatori americani de telefonie mobilă. Pentru T-Mobile, AT & T, Sprint și Verizon – astfel încât dispozitivul ar trebui să ajungă la toți aceștia. Dar acest lucru nu garantează că toți cei patru operatori vor vinde smartphone-ul.

Poveste este similară și pentru pentru Galaxy A50. Telefoanele cu numerele de model SM-A505U și SM-A505W sunt certificate de Wi-Fi Alliance, în cazul în care SM-A505 este Galaxy A50, „U” înseamnă modelul american și „W” modelul canadian. Lucrurile se schimbă puțin când ajungem la modelul Samsung Galaxy A70. Doar numărul de model SM-A705W a fost certificat de Wi-Fi Alliance. Nu apare un SM-A705U. Acest lucru înseamnă că Galaxy A70 poate fi lansat numai în Canada, conform XDA-Developers.

Nu știm dacă Galaxy A10, Galaxy A30, Galaxy A40, Galaxy A60, Galaxy A80 și eventual Galaxy A90, au și ele șansa de a emigra în SUA / Canada. Ar putea fi un impuls pentru Samsung, pentru că sunt și acolo amatori de telefoane bune și ieftine.